Medlemskap 2018

  Sørg for å ha orden på sakene.

  Visste du at et medlemskap i GodsetUnionen er mer enn kun et plastkort?

  Vi har nå bikket 1300 medlemmer for året. Det er fantastisk å se at så mange har fornyet medlemskapet, eller meldt seg inn i GodsetUnionen. Dere er alle med på å sponse supporterklubben med midler slik at vi i GU-styret kan sørge for at Strømsgodset skal få best mulig støtte. Den støtten de fortjener, enten det er på hjemmebane eller om det er på bortebane.

   

  Medlemskontingenten brukes til så mangt. Den brukes i hovedsak til å gi gode priser på våre bussalternativer, og ikke minst for å kunne sende busser til Strømsgodsets bortekamper. Kontingenten brukes også til diverse Tifo-show (visuell støtte – se bildet 3) på kampdag. I tillegg brukes den også på supporterarrangementer i regi av GodsetUnionen, samt veldedige formål (i form av gaver – se bildet 4).

   

  Bussturer med nydelig utsikt:

   

  God stemning på bussturene:

   

  Visuell støtte:

   

  Pengegave:

   

   

  Kjøpt sesongkort, men ikke ordna medlemskapet? Da bør du lese dette:
  Nå som sesongen er i gang, så ønsker vi å minne dere på at de av dere som har kjøpt sesongkort på GU-tribunen, men IKKE har betalt medlemskontingenten for 2018 faktisk risikerer å få sesongkortet avvist ved ankomst til Marienlyst før hjemmekampen mot Brann. Dette skyldes at det står klart og tydelig, at medlemskap for 2018 MÅ være betalt om sesongkort skal være gyldig. Så vi oppfordrer de som har glemt dette, om å ordne dette snarest, slik at de dette gjelder ikke blir stående utenfor Marienlyst eller må kjøpe en dyrere billett på kampdag.

   

  Visste du at
  Vi har to måter å bli medlem på? Enten betaler man fakturaen man har mottatt på e-post, eller så betaler man med bankkort direkte inne på siden til Hoopla.
  Som tidligere GU-medlem, så skal du ha mottatt en e-post med faktura (nei, den går ikke til inkasso). Om du ikke finner fakturaen, men ønsker å betale? Så kan du sende en e-post til medlem@old.godsetunionen.com eller gå direkte inn på denne linken, for å betale via Hoopla. Medlemskap kan kjøpes her! 

   

  Det er nå også mulig å få medlemskapet i GodsetUnionen på mobilen. Dette gjøres ved å betale med bankkort direkte via Hoopla. Da får man tilsendt en QR-kode som er godkjent medlemskap for året. I tillegg kan man også velge om man «kun» vil ha medlemskapet på mobilen, eller om man også ønsker medlemskortet i plast. Dette er for at alle skal kunne velge hva de selv ønsker.

   

  Nytt av året
  Vi gjør oppmerksom på at DNB-tribunen rives etter sesongen, da Marienlyst skole skal oppgraderes. Det vil med andre ord si at 3000 plasser forsvinner fra Marienlyst stadion, og de er utilgjengelige i 2019 sesongen. Kapasiteten synker fra 8935 til 5935. Strømsgodset har derfor informert om at ALLE som kjøper sesongkort i 2018 vil få forkjøpsrett på sesongkort. Med andre ord: Du vil være garantert muligheten til å få kjøpt sesongkort i 2019 om du kjøper sesongkort i 2018.

   

  Sesongkort på Marienlyst kan kjøpes her. Dette gjelder uavhengig av tribune.
  –> Sikre deg muligheten for sesongkort i 2019. Kjøp sesongkort nå <–