GodsetUnionen 2019!

  Ventetiden går mot slutten.

  Bli en del av fellesskapet. Bli medlem av GodsetUnionen 2019!

  Ventetiden går mot slutten. Nå er det kun to og en halv uke igjen til Eliteserien sparkes igang på Marienlyst stadion. Det er naturligvis noe vi alle gleder oss til. Per i dag har over 1200 personer meldt seg inn i GodsetUnionen for 2019 sesongen. Det er både gamle medlemmer som har fornyet medlemskapet og andre personer som nylig har valgt å blitt medlem. Nye eller gamle, det er alltid gledelig å ha dere på laget.

   

  GodsetUnionen er en stor organisasjon som hele tiden jobber for at det skal bli best mulig liv på Strømsgodset sine kamper. Både på Marienlyst stadion og på bortebane. Vi tilrettelegger naturligvis for at flest mulig Godset-supportere skal kunne komme seg på bortekampene.

   

  Som noen sikkert har fått med seg, så viste GodsetUnionen stor misnøye med kamptidspunktet for derbyet mot 3050. Det er selvfølgelig ikke noe rart, da kampen var berammet til midt i påsken. GodsetUnionen valgte derfor å protestere med en boikott. Dermed ville det blitt tomme tribuner frem til klokken passerte 19:07 på kampdag. Boikotten blei tatt på alvor av rettighetshaver Eurosport. De kontaktet både NFF og klubbene hvor alle blei enige om å flytte kampen.

   

   

  MEDLEMSKAP I GODSETUNIONEN!
  Dette er en kontingent for GodsetUnionens medlemmer. I 2018 noterte vi oss for hele 1579 medlemmer. Et fantastisk tall, men vi ønsker stadig å bli enda større og bedre.
  Fordelene ved å være medlem av GodsetUnionen er at du får kjøpt sesongkort på supportertribunen til rabatterte priser. Løssalgs-billetter vil også selges til redusert pris. Medlemskontingenten brukes til så mangt. Den brukes i hovedsak til å gi gode priser på våre bussalternativer til Strømsgodsets bortekamper. Kontingenten brukes også til diverse Tifo-show (visuell støtte) på kampdag, i tillegg til supporterarrangementer i regi av GodsetUnionen, samt veldedige formål. Et av årets formål i år er at GodsetUnionen gir 2 kroner per medlem til Rådet for Psykisk Helse. Les saken her!

   

   

  BETAL MEDLEMSKAP VIA APPNYTT!
  Nå kan du betale medlemskap både med faktura og med Vipps. Dette gjøres ved å laste ned mobilappen Spoortz. Logg deg inn med mobilnummer eller e-post (må være registrert i medlemsregisteret fra før). Bruk glemt passordfunksjonen hvis du ikke husker passordet. I appen finner du også et digitalt medlemskort. Denne appen vil bli brukt til kommende arrangementer, så vi anbefaler alle med en smarttelefon om at den lastes ned først som sist.

  Slik ser appen ut på appstore:

  Slik ser appen ut når du er logget inn:

   

   

  BETAL MEDLEMSKONTINGENTEN VIA NETTBANK!
  Samtlige av våre tidligere medlemmer skal ha mottatt en e-post med medlemskontingent for 2019. Finner du ikke e-posten fra oss? Da bør du sjekke stamfilteret på mailen din. Ligger den ikke der? Da sender du oss en e-post på medlem@old.godsetunionen.com – Det samme gjelder forøvrig om du har byttet e-postadresse eller ønsker å endre bostedsadresse.

  NB! Se bort fra forfallsdatoen som står på kontingenten. Medlemskontingenten kan betales og vil bli registrert selv om forfallsdatoen har gått ut!

   

   

  HAR DU IKKE VÆRT MEDLEM FØR, MEN ØNSKER Å BLI DET NÅ?

  Om du ikke har vært medlem tidligere, men ønsker å bli medlem av GodsetUnionen klikker du deg inn HER for å bli medlem!

   

  Medlemsrelaterte spørsmål sendes til medlem@old.godsetunionen.com!

   

   

  UTSENDELSE AV MEDLEMSKORT
  Utsendelsen av medlemskort har dessverre blitt forsinket i år, da en av sponsorene bak på kortet trakk seg, og det tok noe tid å få inn en ny sponsor. Kortene er under produksjon, og vil dukke opp i postkassen i løpet av de neste ukene. Vi beklager naturligvis ventingen. Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves!