Medlemskap 2020!

  Spar penger. Kjøp medlemskap og sesongkort nå!

  Nå får du GU-medlemskapet direkte inn på mobilen. Vi oppfordrer dessuten alle om å benytte seg av earlybird tilbudet på sesongkort!

  Visste du at kun kan spare penger på sesongkortet?
  Strømsgodset har en løpende kampanje på sesongkort. Det vil si at prisen for sesongkort øker ved månedsskiftet januar – februar. Du kan dermed spare penger på å kjøpe sesongkortet allerede nå. Vi oppfordrer naturligvis alle som ønsker å være medlem av GodsetUnionen om å melde seg inn og betale medlemskontingenten før 1. Februar, slik at du kan få kjøpt sesongkort for ytterligere rabattert pris!

  Informasjon om sesongkort 2020

  Medlemsansvarlig i GodsetUnionen har sendt ut medlemskontingenten for 2020. Alle tidligere medlemmer skal derfor ha mottatt en e-post fra «meldinger@spoortz.no» (som er vår aktør mtp fakturaer). Medlemskontingenten vil enten ligge på innboksen din, eller under «søppelpost/spamfilteret».

  Medlemskap i GodsetUnionen
  Dette er en kontingent for GodsetUnionens medlemmer. I 2019 noterte vi oss for over 1500 medlemmer. Et fantastisk tall, men vi ønsker stadig å bli enda større og bedre. På en snau måned har hele 600 personer fornyet medlemskapet sitt for 2020 sesongen.
  Fordelene ved å være medlem av GodsetUnionen er at du får kjøpt sesongkort på supportertribunen til meget rabatterte priser. Løssalgsbilletter vil også selges til redusert pris. Medlemskontingenten brukes til så mangt. Den brukes i hovedsak til å gi gode priser på våre bussalternativer, og ikke minst for å kunne sende busser til Strømsgodsets bortekamper. Kontingenten brukes også til diverse Tifo-show (visuell støtte) på kampdag. I tillegg brukes den også på supporterarrangementer i regi av GodsetUnionen, samt veldedige formål.

  Digitalt medlemskap!
  I 2019 begynte GodsetUnionen et samarbeid med Spoortz. Det har resultert i at vi fått tilgang på den flotte appen deres. Det positive med dette, er at det nå er mulig å få medlemskortet direkte inn på mobilen.

  Nå kan du betale medlemskapet både med faktura og med Vipps. Dette gjøres ved å laste ned mobilappen Spoortz. Logg deg inn med mobilnummer eller e-post (må være registrert i medlemsregisteret fra før, har du problemer med innloggingen? Send e-post til medlem@old.godsetunionen.com). Bruk glemt passordfunksjonen hvis du ikke husker passordet. I appen finner du også et digitalt medlemskort. Denne appen vil bli brukt til kommende arrangementer, så vi anbefaler alle med en smarttelefon om at den lastes ned først som sist.

  Slik ser appen ut på appstore:

  Slik ser appen ut når du er logget inn:

  Har du lastet ned «Spoortz»-appen?
  Da logger du deg inn, går på «Meg», deretter på «Regninger» og trykk på «Ubetalt faktura».
  Nå kan du velge om du vil betale med VIPPS eller via nettbanken. Dette gjøres raskt og enkelt!

  For å finne det digitale medlemskortet ditt, trykker du på «Meg» og «Profil» og deretter «Medlemskort». Der finner du både medlemsnummeret ditt og din aktive medlemstatus.

  Utsendelse av medlemskort
  Vi håper og tror at de fleste ønsker å ta i bruk det digitale medlemskortet, men for de som ønsker å få tilsendt medlemskort i plast, så sender vi også ut disse i posten. Det vil da komme et ekstragebyr på 50 kroner. Utsendelse av medlemskort gjøres ikke før på nyåret, da har vi fått på plass et nytt system mtp medlemskortet. Vi kommer selvfølgelig tilbake til når utsendelsene gjøres.

  I mellomtiden oppfordrer vi alle om å betale for medlemskapet som vanlig, enten via Spoortz eller faktura tilsendt på e-post. De som ønsker medlemskort i plast, får informasjon om dette på nyåret. Det er med andre ord ingen grunn til å vente med å betale medlemskontingenten.

  Ny e-postadresse eller bare ikke finner e-posten med medlemskontingenten?
  Finner du ikke e-posten fra oss? Da bør du sjekke spamfilteret på mailen din. Ligger den ikke der? Da sender du oss en e-post på medlem@old.godsetunionen.com – Det samme gjelder forøvrig om du har byttet e-postadresse.

  Var du ikke GU-medlem i 2019, men ønsker å bli det i 2020?
  Om du ikke har vært medlem tidligere og da ikke har fått muligheten til å fornye medlemskapet ditt, men nå ønsker å bli medlem av GodsetUnionen. Da klikker du deg inn HER for å bli medlem av GodsetUnionen.

  Medlemsrelaterte spørsmål sendes på e-post til medlem@old.godsetunionen.com!