Medlemskap 2021!

  Bidra til fellesskapet. Kjøp medlemskap og sesongkort!

  Nå får du GU-medlemskapet direkte inn på mobilen.

  Visste du at kun kan spare penger med sesongkortet?
  Strømsgodset har en god del samarbeidspartnere som gir gode rabatter ved fremvisning av sesongkort. Det vil si at du som sesongkortinnehaver får en rekke fordeler blant Strømsgodsets samarbeidspartnere. Du kan dermed spare penger på å kjøpe sesongkortet. Vi oppfordrer naturligvis alle som ønsker å være medlem av GodsetUnionen om å melde seg inn og for de som ønsker det å kjøpe sesongkort for rabattert pris!

  Informasjon om sesongkort 2021

  Sesongkortfordeler 2021

  Medlemsansvarlig i GodsetUnionen har sendt ut medlemskontingenten for 2021. Alle tidligere medlemmer skal derfor ha mottatt en e-post fra «meldinger@spoortz.no» (som er vår aktør mtp fakturaer). Medlemskontingenten vil enten ligge på innboksen din, eller under «søppelpost/spamfilteret». Har du ikke mottatt medlemskontingenten på e-post? Send oss en e-post på medlem@old.godsetunionen.com!

  Medlemskap i GodsetUnionen
  Dette er en kontingent for GodsetUnionens medlemmer. I 2019 noterte vi oss for over 1500 medlemmer. Et fantastisk tall, men vi ønsker stadig å bli enda større og bedre. I 2020 sank medlemstallene betraktelig da pandemien slo innover landet. Nå ønsker vi å ikke bare slå fjorårets tall, men å knuse dem. På snaue to måneder har allerede 550 personer fornyet medlemskapet sitt for 2021 sesongen. Det er fantastisk!

  Fordelene ved å være medlem av GodsetUnionen er at du får kjøpt sesongkort på supportertribunen til meget rabatterte priser. Løssalgsbilletter vil også selges til redusert pris. Medlemskontingenten brukes til så mangt. Den brukes i hovedsak til å gi gode priser på våre bussalternativer, og ikke minst for å kunne sende busser til Strømsgodsets bortekamper. Kontingenten brukes også til diverse Tifo-show (visuell støtte) på kampdag. I tillegg brukes den også på supporterarrangementer i regi av GodsetUnionen, samt veldedige formål.

  Digitalt medlemskap!
  I 2019 begynte GodsetUnionen et samarbeid med Spoortz. Det har resultert i at vi fått tilgang på den flotte appen deres. Det positive med dette, er at det nå er mulig å få medlemskortet direkte inn på mobilen.

  Nå kan du betale medlemskapet både med faktura og med Vipps. Dette gjøres ved å laste ned mobilappen Spoortz. Logg deg inn med mobilnummer eller e-post (må være registrert i medlemsregisteret fra før, har du problemer med innloggingen? Send e-post til medlem@old.godsetunionen.com). Bruk glemt passordfunksjonen hvis du ikke husker passordet. Får du ikke e-post med mulighet til å lage nytt passord, skyldes dette at mobilnummeret ditt ikke er registrert i vårt medlemssystem. Send en e-post til medlem@old.godsetunionen.com så registrerer medlemsansvarlig dette.

  I appen finner du også et digitalt medlemskort. Denne appen vil bli brukt til kommende arrangementer, så vi anbefaler alle med en smarttelefon om at den lastes ned først som sist.

  Slik ser appen ut på appstore:


  Slik ser appen ut når du er logget inn:


  Har du lastet ned «Spoortz»-appen?

  Da logger du deg inn, går på «Meg», deretter på «Regninger» og trykk på «Ubetalt faktura».
  Nå kan du velge om du vil betale med VIPPS eller via nettbanken. Dette gjøres raskt og enkelt!

  For å finne det digitale medlemskortet ditt, trykker du på «Meg» og «Profil» og deretter «Medlemskort». Der finner du både medlemsnummeret ditt og din aktive medlemsstatus.

  Medlemskort
  Vi håper og tror at de fleste ønsker å ta i bruk det digitale medlemskortet, men om noen på død og liv «må» ha medlemskapet i plastform, så kan vi få ordnet dette. Det vil da komme et ekstragebyr på 50 kroner. Utgivelse av medlemskort skjer på Marienlyst eller andre avtalte plasser.

  I mellomtiden oppfordrer vi alle om å betale for medlemskapet som vanlig, enten via Spoortz eller faktura tilsendt på e-post. Det er nå også mulig å betale medlemskontingenten til GU via Strømsgodsets hjemmeside.

  Ny e-postadresse eller bare ikke finner e-posten med medlemskontingenten?
  Finner du ikke e-posten fra oss? Da bør du sjekke spamfilteret på mailen din. Ligger den ikke der? Da sender du oss en e-post på medlem@old.godsetunionen.com – Det samme gjelder for øvrig om du har byttet e-postadresse.

  Nytt av året
  Visste du at du nå kan betale medlemskap i GodsetUnionen samtidig som du kjøper sesongkort? Det gjøres enkelt inne på klubbens hjemmeside.

  Var du ikke GU-medlem i 2019 eller 2020, men ønsker å bli det i 2021?
  Om du ikke har vært medlem tidligere og da ikke har fått muligheten til å fornye medlemskapet ditt, men nå ønsker å bli medlem av GodsetUnionen. Da klikker du deg inn HER for å bli medlem av GodsetUnionen.

  Medlemsrelaterte spørsmål sendes på e-post til medlem@old.godsetunionen.com!