Medlemskap 2019!

  Kjøp sesongkort før 1. februar, og spar penger!

  På en måned har over 800 medlemmer betalt medlemskapet. Klarer vi over 1000 medlemmer før månedsskiftet?

  Seriestarten er snaue to måneder  unna. 2019 er med andre ord i gang for fullt. Treningskampene kommer snart på løpende bånd, etterfulgt at KICK OFF og seriestart.

   

  Visste du at kun kan spare penger på sesongkortet?
  Strømsgodset har en løpende kampanje på sesongkort. Det vil si at prisen for sesongkort øker ved månedsskiftet. Du kan dermed spare penger på å kjøpe sesongkortet allerede nå. Vi oppfordrer naturligvis alle som ønsker å være medlem av GodsetUnionen om å melde seg inn og betale medlemskontingenten før 1. februar. Slik at du kan få kjøpt sesongkort for ytterligere rabattert pris!

  Sesongkort kan kjøpes HER!

  Styret i GodsetUnionen har derfor valgt å sende ut medlemskontingenten for 2019 denne uka til alle våre tidligere medlemmer.

  Dere skal derfor ha mottatt en e-post fra «meldinger@spoortz.no» (som er vår aktør mtp fakturaer). Medlemskontingenten vil enten ligge på innboksen din, eller under «søppelpost/spamfilteret».

   

  Medlemskap i GodsetUnionen
  Dette er en kontingent for GodsetUnionens medlemmer. I 2018 noterte vi oss for hele 1579 medlemmer. Et fantastisk tall, men vi ønsker stadig å bli enda større og bedre. På en snau måned har hele 800 personer fornyet medlemskapet sitt for 2019 sesongen.
  Fordelene ved å være medlem av GodsetUnionen er at du får kjøpt sesongkort på supportertribunen til meget rabatterte priser. Løssalgs-billetter vil også selges til redusert pris. Medlemskontingenten brukes til så mangt. Den brukes i hovedsak til å gi gode priser på våre bussalternativer, og ikke minst for å kunne sende busser til Strømsgodsets bortekamper. Kontingenten brukes også til diverse Tifo-show (visuell støtte) på kampdag. I tillegg brukes den også på supporterarrangementer i regi av GodsetUnionen, samt veldedige formål.

   

  Utsendelse av medlemskort
  Første bolk med medlemskort blir sendt ut i starten av februar. Det vil si at alle som har betalt hittil og/eller betaler medlemskontingenten for 2019 i løpet av den kommende uken vil få medlemskortet tilsendt med første bolk. Neste utsendelse av medlemskort vil være nærmere seriestart.

   

  Ny e-postadresse eller bare ikke finner e-posten med medlemskontingenten?
  Finner du ikke e-posten fra oss? Da bør du sjekke spamfilteret på mailen din. Ligger den ikke der? Da sender du oss en e-post på medlem@old.godsetunionen.com – Det samme gjelder forøvrig om du har byttet e-postadresse.

   

  Var du ikke GU-medlem i 2018, men ønsker å bli det i 2019?
  Om du ikke har vært medlem tidligere og da ikke har fått muligheten til å fornye medlemskapet ditt, men nå ønsker å bli medlem av GodsetUnionen. Da klikker du deg inn HER for å bli medlem av GodsetUnionen.

  Medlemsrelaterte spørsmål sendes til medlem@old.godsetunionen.com!

   

  Nytt av året
  GodsetUnionen har byttet tribune. I 2019 blir vi å finne på Kiwi-tribunen. Det er en av Norges beste supportertribuner.
  Vi har sjekket med lyd-teknikker, og det er ingen tvil om at den nye supportertribunen er best på akustikk.
  Tribunen er både brattere og høyere. Dette gjør at vi får plassert flere Unionister i høyden på “ett felt” kontra “hele” vår gamle tribune. Det vill utgjøre en markant forskjell. Spesielt lydmessig. De syngende blir stablet samlet!
  I tillegg får vi nå enda flere plasser enn tidligere. Noe vi ønsker å fylle opp over tid!