MEDLEMSKONTIGENT FOR 2017!

  GodsetUnionen fyller 20 år i 2017

  For å kunne få kjøpt sesongkort på GU-tribunen, må du ha kjøpt medlemskap hos oss først.

  GodsetUnionen har fra og med i dag 4. oktober 2016 startet salget av medlemskap.

  Vi er alle fullstendig klare over at 2016 sesongen går mot slutten. Det gjenstår kun noen få, men veldig viktige kamper før lyset på Marienlyst «slukker» for siste gang i år, før en ny og spennende sesong inntas i 2017. med andre ord mot begynnelsen av en ny sesong!

   

  Dette er en kontingent for GodsetUnionens medlemmer. Fordelene ved å være medlem av GodsetUnionen er at man får kjøpt sesongkort på H-Vinduet Fjerdingstad-tribunen til medlemspris. Løssalgs-billetter vil også selges til redusert pris.
  Andre fordeler er: – billige borteturer, – medlemspriser hos noen av våre samarbeidspartnere, med mer.

   

  Ønsker du å motta medlemskortet for 2017 i posten før jul? Da må medlemskontingenten betales innen torsdag 1. desember 2016! Dette skyldes at utsendingen av kortene er satt bort, og sendes ut i posten etter denne datoen. Det blir den første og eneste utsendelsen av kort før 2017 trer i kraft.

   

  Til de av dere som ikke har mottatt en e-post med giro bes om å sjekke spamfilteret på mailen din. Hvis ikke, har det med at ikke alle feltene i medlemsystemet er oppdatert. Det retter du opp med å logge deg inn [HER]. Brukernavnet er din e-postadresse og husker du ikke passordet så bruker du glemt passord funksjonen.

   

  Var du ikke GU-medlem i 2016, men ønsker å bli det i 2017?

  Om du ikke har vært medlem tidligere i år og da ikke har fått muligheten til å fornye medlemskapet ditt, men nå ønsker å bli medlem av GodsetUnionen. Da klikker du deg inn [HER] for å bli medlem av GodsetUnionen.

   

  Fra den dagen du kjøper/fornyer medlemskap for 2017, så må du vente inntil 24 timer før du kan kjøpe/fornye sesongkort på GU-tribunen. Dette skyldes at vårt medlemssystem og Strømsgodsets billettsystem snakker sammen, men det kan ta «opptil et døgn» før infoen parres mellom disse to systemene. (Nå må først og fremst Strømsgodset rekke å åpne sesongkortsalget for 2017 før du kan få i pose og sekk)