MLADÁ BOLESLAV BORTE!

  Viktig info for alle Godset-reisende til Tsjekkia.

  Da har uka endelig kommet. Nok et Europa-eventyr venter, og Tsjekkiaturen står om kort tid for tur. Noen reiser ned allerede imorgen eller onsdag, mens andre reiser ned på kampdag. Det er iallefall en god del Godset-fans som ønsker og skal reise nedover til Tsjekkia.

  Etter en meget god oversikt i Albania ønsker vi også denne gangen å skaffe oss en oversikt over alle Godset-fansen som reiser nedover. Samtidig ønsker vi å vite hvilket hotell folk skal bo på, enten du/dere velger å bo i Praha eller i Mladá Boleslav.

  Reisegruppa og Godsets sikkerhetsansvarlige hadde satt pris på om samtlige av de reisende kunne sendt oss navnet på hotellet du/dere skal bo på og navnet på hvem du/dere skal bo med, slik at vi får en brukbar oversikt.
  Dette kan enten gjøres ved å sende en Mail til reiser@old.godsetunionen.com eller sende en pm (melding) til Facebooken til Godsetunionen eller en SMS til 92 61 39 71.

  (Eksempel på mail/melding/sms: Jeg og Ola nordmann bor på Hotel Majestic Praha/Mladá Boleslav)

   

  Nå er det også allmenn kjent at GodsetUnionen har skaffet busstransport for de reisende fra puben i Praha til stadion i Mlada Boleslav og tilbake til puben i Praha. Vi trenger derfor å få opplyst hvem som skal være med på bussen(e), da det reiser en god del fans nedover til Tsjekkia. Vi må derfor vite om hvor mange vi blir og antall busser vi trenger.

  Når det kommer til buss(er) fra pub til stadion og tilbake til puben, så må du(dere gi oss en tilbakemelding på om du/dere skal benytte bussen. Dette gjøres ved å sende en SMS til 92 61 39 71 eller en mail til reiser@old.godsetunionen.com med navn og buss i Praha.

  (Eksempel: Ola Nordmann, buss i Praha) eller (Jeg og Ola Nordmann, buss i Praha)

  På forhånd, takk!

  Annen generell info om turen, finner du på arrangementet våres her: KLIKK HER

  Mvh Reisegruppa!