Nå er sesongstarten rett rundt hjørnet!

  Sesongkort selges på dagens barne kick-off !

  Har du ikke sesongkort bør du være rask. 7. mars la SIF ut billettene til GU-tribunen ut for salg. Skal du sikre deg billett bør du kjøpe sesongkort nå. Salgstider finner du i artikkelen

  Godset selger sesongkort på dagens Barne Kick-off på Gulskogen Senter. De vil også selge sesongkort på SIF-Huset på torsdag mellom 08:30 – 10:30 og fredag klokken 08:00 – 12:00
  Har du betalt medlemskap i GodsetUnionen men ikke fått kortet kan du se på giroen etter medlemsnummer. Dette er alt du trenger å oppgi på nett for å få kjøpt sesongkort online. Skal du kjøpe dette på senteret eller på SIF-Huset bør du ta med kvittering.
  Medlemskortene er sendt ut til de som betalte innen midten av februar og neste gang vi sender ut kort er i løpet av april måned.
  Alle spørsmål om medlemstegn rettes til medlem@old.godsetunionen.com
  Våre systemer snakker sammen slik at 24 timer etter betalt medlemskap i GodsetUnionen kan du kjøpe sesongkort. Er du usikker så anbefaler vi å ta med kvittering.
  Alle spørsmål om sesongkort rettes til Strømsgodset. Informasjon finner du på godset.no

  GU tok en prat med  Marthe Marlene Borge på SIF-Huset og hun kunne fortelle at de satser på å selge ut GU-tribunen til kampen mot Brann.
  – Strømsgodset er i vinden om dagen og pågangen er stor, så ikke vent med å kjøpe sesongkort, er hennes oppfordring til medlemmene av GodsetUnionen
  Thor Arne Hanssen, leder i GodsetUnionen, oppfordrer alle til å «få ut fingern» da seriestarten kommer raskt. – Vi må mobilisere fra kamp 1 og det blir for dumt hvis andre kjøper plassen din. Løp og kjøp, sier han.

  Husk at hvis du skal kjøpe sesongkort online, må medlemsavgiften være betalt og registrert, for å kunne få medlemspris. Registreringen tar normalt 1-3 dager avhengig av bankforbindelsen.