Odd borte!

  GodsetUnionen mobiliserer. Alle mann til Skien!

  Skien vs Drammen. Dag Eilev Fagermo vs Bjørn Petter Ingebretsen. Sangkor vs tribunekultur. Det er mange grunner til å dra til Skien denne søndagen!

  Søndag 29. mai går turen til Skien. Når Strømsgodset møter Odd til storkamp på Skagerak Arena. Dag Eilev Fagermo vs Bjørn Petter Ingebretsen. Sangkor vs tribunekultur. Bygd vs by. Det er mange grunner til å dra til Skien denne søndagen! Vi har alltid hatt et godt oppmøte mot gutteklubben grei i Skien. I år er vi så heldige å få tidligkamp mot de hvitkledde. GodsetUnionen kommer som vanlig til å sende busser til Skien. I fjor sendte vi 2 busser. I år har vi som mål om å sende minst 3!

  GodsetUnionen ønsker å fortsette det gode oppmøtet på bortebane. Vi sender derfor billigbusser til Skien for alle syngende medlemmer av supporterklubben. Det er i førsteomgang satt opp en dobbeltdekker og en vanlig buss til Skien. Fylles disse opp, så har vi buss nummer tre i bakhånd!

  Vi har levert jevnt og trutt på tribunen for vårt kjøre Strømsgodset. Toppnivået er skyhøyt. Vi har kulturen og ikke minst tradisjonene. Oddrane kommer ALDRI til å bli noen målestokk for GodsetUnionen!

  Dette er den siste kampen i vårsesongen. Det vil si at etter denne kampen venter en hel måned med fotballpause. Ikke start fotballpausen for tidlig. Bli med til Skien! For en ussel hundrelapp kan du være med tur/retur Skien. (Busspåmeldingen finner du lenger ned på siden)

  Vi oppfordrer samtlige reisende om å forhåndskjøpe billetter til kampen. Hvorfor? Jo, fordi du da slipper å stå i lang billettkø før kamp, for så å stå i inngangskø. Du vil i tillegg spare penger, da billettkjøp på nett er billigere enn på kampdag. Kampbilletten koster 200kr for voksen, og 150kr for barn, student og honnør. Bortefansen kjøper billett på felt U & T.

  Billetter kjøpes her: KLIKK HER

   

  Legger også ved turreglene våre. De kan du lese her: TURREGLER

  Påmelding for bussene til Skien!

  Det er 68 plasser på dobbeltdekkeren og 54 på buss nummer to. Siste frist for påmelding er fredag 27. mai klokken 14.00!
  Busspåmeldingen er bindende først etter at påmeldingen er stengt 27. mai! Frem til da er det mulig å melde seg av bussen om noe uforutsett skulle oppstå.

  Avreise kl. 12.30 fra Statoil ved bussterminalen
  Hjemreise like etter kampslutt.
  Pris: 100kr for medlem / 200kr for ikke-medlem
  Kampstart er kl. 15.30

  [gravityform id=»15″ title=»false» description=»false»]

  Påmeldte

  [directory form=»15″ lightboxsettings=»images» jssearch=»true»]