Odd borte!

  Skal det endelig lykkes?

  Vi har fått 100 billetter. La oss fylle bortefeltet!

  Søndag og bortekamp i Skien. Strømsgodset har spilt flere jevne og gode bortekamper i år, men har ikke fått den uttellingen vi har ønsket. Nå får vi nok en mulighet. Skal det endelig lykkes for vår kjære klubb å ta en etterlengtet trepoenger på bortebane? Vi har troa, og vi ønsker å stille mannsterke!

   

  Odd har hittil i år operert med 2000 tilskuere på kamp. De har en god stund valgt å prioritere egne supportere, men åpnet nylig for et fåtall bortefans. Heldigvis har Odd valgt å øke kapasiteten til 50% av stadion.

  I den anledning har vi nå fått 100 billetter på bortefeltet! 
  Vi takker og bukker for tilbudet og ønsker naturligvis at Strømsgodset får den støtten de trenger for å ta sesongens første trepoenger på bortebane. (Billettlinken finner dere lenger ned på siden, så fort vi får den tilsendt)

   

  VIKTIG INFO TIL ALLE REISENDE. 
  Ettersom Odd nå har valgt å øke kapasiteten på stadion, så følger det med noen ekstra krav til arrangøren og de som skal på stadion. Ett av disse kravene er at ALLE MÅ ha GRØNT koronapass for å komme inn på stadion. Både barn og voksne!

   

  Du får grønt koronapass:
  – Dersom du har fått én av to doser vaksine, vil du få grønt koronapass når det er gått tre uker etter vaksinasjonen. Deretter regnes du som beskyttet og grønt koronapass vil vare 14 uker etter den første dosen med vaksine.
  – Dersom du har fått to av to doser vaksine, vil du få grønt koronapass når det er gått én uke etter vaksinasjonen. Deretter regnes du som fullvaksinert og inntil videre vil det ikke være noen sluttdato for grønn kontrollside.
  – Dersom du kun skal ha én dose vaksine fordi du har hatt koronasykdom mer enn tre uker før vaksinasjon, vil du få grønt koronapass når det er gått én uke etter vaksinasjonen. Deretter regnes du som fullvaksinert og inntil videre vil det ikke være noen sluttdato for grønt koronapass.
  – Dersom du kun skal ha én dose vaksine fordi vaksinetypen du har fått bare krever én dose, vil du få grønt koronapass når det er gått tre uker etter vaksinasjonen. Deretter regnes du som fullvaksinert og inntil videre vil det ikke være noen sluttdato for grønt koronapass.
  Negativ koronatest gir grønt koronapass i 24 timer fra prøven er tatt, men bare hvis du ikke har noen positive tester siste sju dager.

   

  Det betyr at du enten må ha fått vaksinedose 1, være fullvaksinert eller leverer en negativ koronatest under 24 timer før avspark.

   

  Har du ikke «grønt koronapass» enda? Frykt ikke!
  Odd har teststasjon utenfor stadion.
  Der vil det være mulig for bortefansen å ta hurtigtest. Vi oppfordrer deg om å reise i god tid. Testingen går raskt og svaret på testen kommer etter 15-30 minutter. Verken vi eller Odd veit hvor lang kø og ventetid det blir før du får gjennomført testen i Skien. Derfor oppfordrer vi alle som er avhengige av å ta denne hurtigtesten om å reise inn i god tid før avspark!

  (Vi kommer tilbake med mer info angående testestasjonen til uka!)

   

  Du må vise frem ditt grønne koronapass ved ankomst til stadion.

  Det gjør du enkelt ved å logge deg inn > HER <

   

  Vi oppfordrer alle reisende om å kjøpe billetter på nett.

   

  Kjøp kampbilletter > HER < 

  Vi er plassert på felt S1.

  GodsetUnionen har valgt å sette opp buss(er) til Skien.
  På grunn av restriksjonene, er det begrenset med plasser. Så her er det førstemann til mølla!
  Bussturen koster kun 200 kroner.
  Påmeldingen er bindende fra torsdag 26. august klokken 15:00!

   

  Kampdag: søndag 29. august
  Avspark: 18:00
  Oppmøte:
  15:30
  Avreise: 15:45
  Hjemkomst: 21:30

   

  Alle påmeldte vil få informasjon tilsendt på e-post.

   

  Påmelding til Skien!

  [gravityform id=»97″ title=»false» description=»false»]


  Påmeldte

  [directory form=»97″]