Odd Borte!

  Bli med til Skien. Bortefeltet skal fylles!

  Strømsgodset skal få all den støtten de fortjener.

  Da er vi godt i gang med 2015-sesongen. Etter et enkelt cup-avansement borte mot Kjelsås nå nylig, venter to strake borteturer, før 16. mai-kampen spilles på Marienlyst. NFF har dessverre valgt å kjøre i gang et veldig tett kampprogram nå i starten av sesongen. Derfor spilles det 3 tippeligakamper på én uke. Først braker det løs i Bodø nå på søndag, før turen går videre til Skien allerede førstkommende onsdag. Vi kommer ikke til å sette opp buss til Bodø (da dette er altfor langt), derfor ønsker vi å få ut infoen om Odd borte med en gang.

  Det vil selvfølgelig bli satt opp buss til Skien på onsdag. Vi både regner med og håper på at flest mulig har mulighet til å ta turen til Skien. Ettersom det er en vanlig hverdag og ikke en helligdag, blir det ikke sendt noen tidligbuss. Vi fyller buss(er) utfra interesse og pågang.
  Ettersom det er «et dårlig tidspunkt» å ha kampen på, har vi i reisegruppa valgt å sette ned prisen til 100 kr per stykk (da selvfølgelig om du er medlem). Dette for at flest mulig skal kunne få mulighet til å slenge seg på.

  Det er et revansjesugent Strømsgodset og Godsetunionen som skal ta over Skagerak Arena på onsdag. Etter et ulidelig tap i treningskampen, er vi klare for payback!

  Godset er på vei tilbake til god flyt og medgang, så la oss ri videre på denne bølgen! Bortefeltet skal FYLLES!

  Meld deg på: KLIKK HER

   

  Avreise kl. 15.45 fra Statoil ved bussterminalen
  Hjemreise like etter kampslutt.
  Pris: 100 kr for medlem / 150kr for ikke-medlem
  Kampstart er kl. 18:00