Oppsummering 2017

  Her er styrets oppsummering etter 12 serierunder!

  Det florerer av meninger og unødvendige diskusjoner på sosiale medier.

  Oppsummering etter 12 kamper.

   

  Da er det landslagspause og vi er nesten halvveis med årets sesong både på banen og tribunen. Vi har spilt 12 kamper. Vunnet 3, spilt uavgjort 4 ganger, og tapt 5 ganger. Samtidig så har vi røket ut av cupen. Vi har blitt godt vant og det er noe vi legger merke til både på internett og på tribunene. Folk er rett og slett skuffa over prestasjonene til laget som også toppet seg sist torsdag. Men en ting er sikkert. GodsetUnionen har levert varene i år, spesielt på bortebane. Hjemme har vi levert bedre enn forventet mtp. resultatet. Veldig bra, og det skal vi fortsette med uansett kampresultat!

   

  Vi vet at folk er skuffet, og ja det er lov å skrive det man mener. Media har fyrt opp ekstra med artikler som kun blir publisert som clickbait når det bare er snev av sannheten som kommer frem. «Flere personer besvimte og banneret i full fyr». Sannheten er at ѐn person fikk hjelp av Røde kors pga. astma og banneret vårt ble litt svidd, samtidig som noen fikk hjelp etter å ha fått ballen i nesa. Noe som forårsaket store mengder med gule vester på tribunen. Da for å trekke frem det intense derbyet mot erkerivalen. Jada, noen episoder kan vi selvsagt klare oss uten, men la nå de som har ansvaret ta seg av dette. Ingen trenger å leke sheriff verken her eller der. GodsetUnionen har god dialog med politiet, og vi får tommel opp for vår oppførsel med noen få unntak og det rydder vi selv opp i. De siste årene har GU prikkfritt «rulleblad». Det er nesten litt skummelt. At det går hett for seg i 3050 er ingen bombe. Det er derby, det er intenst og det er følelser mange ikke kan styre i enkelte situasjoner uten at vi trenger å diskutere det her. Noen ting ryddes det opp i på stedet mens andre ting blir tatt på kammerset hvis det er nødvendig.

   

  Når det gjelder selvironi så ser vi også at dette ikke er noe som faller i god jord hos flere supportere. Dette er faktisk veldig vanlig i andre land og at enkelte har plukket opp dette er bare humoristisk ment. Men selvsagt skal ikke dette bli en trend, poenget er: er det vits i å skape en debatt høyere en Bragernesåsen av noe så lite? Det blir for dumt – hvis dere ikke vil ligne mer på Stormen Ålesund så tåler vi dette. Vi støtter laget 95 %, og vi synger om motstandere/dommere 5 %.

   

  GodsetUnionen har som nevnt levert varene verbalt og visuelt. Vi har allerede gjennomført flere TIFO-show, lydtopper de aldri har hørt maken til i Kristiansund, og gode tilbakemeldinger fra samtlige arenaer i Eliteserien. Dette skal vi fortsette med! GodsetUnionen Oh-Oh!

   

  Her er noen bilder og stemningsvideoer fra 2017:

  Hjemmekamper:

  Strømsgodset – Stabæk! https://www.youtube.com/watch?v=i5JXWkExnSI&t=6s


  Strømsgodset – Haugesund! https://www.youtube.com/watch?v=e5SZSHl6lnM&t=90s


  Bortekamper:
  Kristiansund – Strømsgodset!! https://www.youtube.com/watch?v=lQIQzyII6FU

  Buskerud Derby: https://www.youtube.com/watch?v=fLSVV22Jffw&t=9s