På vårt beste lukter det svidd!

  2018 er året du ikke vil gå glipp av.

  Få ting er bedre enn et fullsatt Marienlyst med magisk stemning, og uforglemmelige borteturer landet rundt.

  På vårt beste lukter det svidd.
  Vi har spilt 5 seriekamper, 2 uavgjort 2 seire 1 tap. Dette er en god start på sesongen utfra våre tidligere seriestarter og vi veit hvor gode Godset pleier å bli utover i sesongen. Nevnte jeg at vi også har toppscoreren i serien Marcus Pedersen med 7 fulltreffere allerede? Det lukter svidd på Gulskogen!
  Jada, vi har bare spilt 5 seriekamper, men det er lov å drømme som supporter. Vi tar nemlig ikke en kamp av gangen, vi ser på tabellen som den er og vi tror på seier og edelt metall når vi ser laget vårt spille. Det er en lang vei, men vi er godt i gang og det virker ekstremt lovende!


  Pokal og gullmedalje feires med stil.

   

  Vi syns tribunene på Marienlyst er noe glissent, og ønsker flere Drammensere på stadion når Strømsgodset spiller kamper. Godset fortjener fulle hus og det er vakkert å være en del av det. Fotballkamp er samhold, tilhørighet og kjærlighet til byen og klubben. Strømsgodset representerer så mye og vi ønsker at flere skal være en del av den magiske rammen som skapes på Marienlyst og i byen både før under og etter kampene. Det er ok med 5500-6500 pr hjemmekamp i snitt, men vi har et ekstremt potensiale. Inviter med venner og kjente og ta del i atmosfæren. Synge gjør du kanskje bare i dusjen, men på Marienlyst har du lov til å slippe deg løs, synge så høyt du kan for Godset og byen din. Vi ønsker at langsidene reiser seg når GodsetUnionen synger «reis opp» og at langsidene blir med på vekselsropene vi drar i gang. Her syns vi langsidefolket er trege, bli med når Godset skal hylles. Husk det er først når alle er med de magiske øyeblikkene skapes. Sidemann din har kanskje ikke vært på kamp før, men får frysninger nedover ryggen når han for første gang hører en full stadion synge «kom igjen gutta i blått». Stadion rister og Strømsgodset spiller festfotball!
  Vi tror Godset kommer til å kjempe helt i toppen og fortjener fulle tribuner hver eneste gang. Vi oppfordrer deg til å invitere nye og gamle til Marienlyst mot Rosenborg som er Strømsgodsets neste motstander på hjemmebane. Vi skal fylle stadion! Ikke bare da, men utover sesongen.


  Fullsatt stadion og magisk stemning på tribunen.

   

  GodsetUnionen setter opp busser til alle Strømsgodsets bortekamper (med unntak av Bodø/Tromsø – i Eliteserien) og førstkommende søndag skal vi til Haugesund og jakte nye poeng. Vi har allerede over 40 påmeldte på bussturen til Rogaland. GodsetUnionen skal synge for laget, «skrive» nye røverhistorier og snakke om de gamle. Dette samholdet kan ikke beskrives. Det må oppleves! Norge er et flott land, og vi som reiser land og strand, bygd og by med Godset får opplevet det, ikke bare turistattraksjoner, men hele landet. Ja, vi har stått på fjelltopper, vi har sett midnattssolen, vi har sett byene, og landet. På alle plassene vi kommer er det en ting som gjelder og det er 90 minutter med Godset på stadion, og når vi vinner toppes marsipankaka med blå poeng. Vi reiser hjem og har opplevd så mye, sett så mye og attpåtil sunget ut motstandere i hele landet. Dette anbefales og vi kan love deg opplevelser du vil huske resten av livet. Vi representerer Godset og Drammen – vi er stolte av det!
  Når alt kommer til alt ønsker vi flere Marienlyst, flere medlemmer i GodsetUnionen og flere på borteturer. Vi er en av Norges aller beste, men vi kan bli enda bedre og enda større!

   

  2018 er året du ikke vil gå glipp av. Det lukter svidd!
  Uforglemmelige turer med nydelig utsikt og fantastisk nerve. Det kan ikke beskrives. Det må oppleves!

   

   

  Busspåmelding til Haugesund gjøres her: –> Alle mann til Haugesund <–

  Innmelding i GodsetUnionen for 2018: –> Bli medlem og støtt fellesskapet! <–