Privatlandskamp mot Sverige og EM-Kvalik mot Aserbajdsjan!

  Et spennende prøveprosjekt!

  Godsetunionen og NSA samarbeider om økt tribuneliv på landskamper!

  Mandag 8. juni spiller Norge privatlandskamp hjemme mot Sverige på Ullevaal stadion, med avspark klokken 20.00! NSA ønsker å fylle stadion så langt det lar seg gjøre, da dette er en meget spesiell kamp. Det er generalprøven for begge lag før to viktige EM-kvalikkamper, og ikke minst er det spennende på grunn av det intense forholdet mellom Norge og Sverige. Begge lag vil i tillegg teste ut diverse spillere og formasjoner, og det ligger i korta at vi også vil få se et av verdens største talenter, nemlig den tidligere Godsetspilleren, Martin Ødegaard og en av verdens råeste fotballspillere, nemlig Zlatan!
  I den anledning har vi i GU-styret i samarbeid med NSA, fått muligheten til å «dele» ut billetter til ståfeltet (bak mål) for usle 100 kroner. Dette er tribuneseksjonen hvor det vil bli sunget og heiet i samtlige 90 minutter. Det samme tilbudet gjelder forøvrig også EM-kvalikkampen mot Aserbajdsjan på Ullevaal 12. Juni. Denne kampen starter 20.45!

  De som ønsker å være med på moroa sammen med flere fra GodsetUnionen og ikke minst NSA, bes om å sende oss en mail på reiser@old.godsetunionen.com for henvisning til billett(er).
  Billettutdeling og betaling foregår utenfor inngang 6, rett ved siden av inngangen til Burger King. De som er ansvarlige for billetter er på plass 2 timer før kampstart. Det vil si kl. 18.00 før kampen mot Sverige, og 18.45 før kampen mot Aserbajdsjan. Vi minner om at det kun er kontantbetaling, og at man ikke skal komme i Godset-effekter. Nøytrale klær eller Norge-effekter er det som gjelder her!

  De som ikke ønsker å stå der det blir liv og røre, kan gå inn på NFFs hjemmesider for å kjøpe billetter til andre seksjoner der.