Reiseinfo til bortekampen mot Hajduk Split!

  Europa-eventyret fortsetter!

  Skal du til Kroatia? Da bør du lese dette!

  Slik reiser du til Split

  I går kveld ble det klart at Strømsgodset møter Hajduk Split i neste kvalifiseringskamp til Europa League. Greier vi å beseire kroatene over to kamper er vi faktisk klare for Europa League playoff. Nærmere gruppespill kommer man rett og slett ikke! Det er nok mange som kunne tenkt seg å dra på bortetur i kvalifiseringen, og derfor kommer det et par tips om hvilke muligheter som finnes for deg som tenker å dra til Split. Kampen spilles torsdag 30. juli, så her er det bare å kaste seg rundt!
  Kroatia et populært ferieland for nordmenn, og flyforbindelsen forholdsvis god. Men de aller billigste billettene kan være vanskelig å finne.

   

  Fly til Split

  Selvfølgelig er det enklest å fly direkte til Split. Fra Oslo kan dette gjøres med blant andre SAS, Norwegian, Lufthansa og Austria Airlines. Prisene tur/retur ligger på alt fra 3000-6000kr. Flysøk kan for eksempel gjøres på ebookers.no, momondo.no, finn.no

   

  Da det er stor pågang på flybilletter til og fra Split i denne perioden, noe vi ser da SAS og Norwegian er utsolgt på hjemreisen fra Split (31. juli) kan det faktisk lønne seg å dele opp søket av flybilletten. Med dette mener vi at du kan søke enkeltreise til Split og på nytt søke med enkeltreise fra Split. Dermed vil du raskt finne billigere billetter og alternativer.

   

  Fly til andre feriebyer i Kroatia
  Selvfølgelig er det også mulig å bestille fly til Zagreb, Zadar, Rijeka, Pula eller Dubrovnik, og ta buss derfra. Ryanair flyr for eksempel til Pula, Rijeka og Zadar fra Rygge. Andre muligheter kan du søke etter på ebookers.no, finn.no og momondo.no.

   

  Roadtrip

  Det er også fult mulig å benytte anledningen til en «liten» roadtrip. Det er «kun» 2442km fra Drammen – Split. Denne turen tar ca et døgn. (Anbefales ikke med mindre man fyller opp bilen og bytter på å kjøre) PS. Fly anbefales!

   

  Overnatting

  Angående hotell finnes det mange hoteller og moteller i Split. Det er mange muligheter å velge som i tillegg ikke er langt fra verken stadion eller strender. Hotell/motellprisene er ganske variable her nede, da det er et meget populær reisemål for turister og de som ønsker seg en fin ferie.

  Hotellprisene for et dobbeltrom ligger på alt fra 1000kr-4000kr for 2 netter. Du finner fint flere dyrere alternativer om det er ønskelig. Når det kommer til tilgjenlighet er det haugevis at «utsolgte» hoteller i denne perioden, men som sagt også mange ledige. Beliggenheten er strålende mtp reisevei til stadion og stranda for de som måtte ønske det.

  Sjekk ut: Hotels.com

   

  Oversikt over fansen

  Vi i Reisegruppa og Godsets sikkerhetsansvarlige hadde satt pris på om samtlige som skal nedover til Kroatia kunne skrevet ned hvilket hotell de skal bo på og hvem de skal bo med, så vi får loggført det inn i vår oversikt.
  Dette kan enten gjøres ved å sende en Mail til reiser@old.godsetunionen.com eller sende sms til 92613971.

  (Eksempel: Jeg og Ola nordmann bor på Dioklecijan Hotel & Residence)

   

  Vi håper at det er mange som tar turen til Split for å støtte Strømsgodset på Stadion Poljud!