Sarpsborg Away!

  Les deg opp før mandagens bortekamp.

  Hør hva Godset-kaptein Glesnes tenker om mandagens kamp, og hva han synes om GodsetUnionen

  Årets vanskeligste bortekamp?

  Da nærmer det seg nok en Eliteseriekamp og denne gangen er det bortekamp mot serietoer Sarpsborg 08 som står på menyen. Det er ingen hvilken som helst bortekamp, spesielt ikke for et par av spillerne våre. Vår kaptein Jakob Glesnes gleder seg definitivt til denne kampen, og han håper på et godt oppmøte og en god stemning fra Godset-fansen.

   

  Vi hadde nylig et intervju med vår eminente kaptein, Jakob Glesnes. Hør hva kapteinen vår sa om vårsesongen, stemningen hjemme og borte og den ufortjente pepper’n GodsetUnionen har fått.

   

  Bussen

  GodsetUnionen sender en dobbeltdekker med 77 plasser til Sarpsborg mandag kveld. Det er fortsatt noen ledige plasser på bussen, men over 60 har allerede sikret seg et sete til kampen. Ønsker du å benytte deg av GodsetUnionens busstilbud?
  Da melder du deg på her! 

  Det koster kun 100kr per medlem og 200kr per ikke-medlem.

   

  Bussen kjører fra Statoil på Strømsø klokken 16.30, via Oslo og videre til Sarpsborg og Sarpsborg stadion. Dette skyldes at Oslofjordtunnelen er stengt for tungttransport og store kjøretøy lenger enn 12 meter. Da vår innleide buss er lenger enn 12 meter, er vi dessverre nødt til å ta en liten omvei. (Dette gjelder dog KUN til Sarpsborg, etter kampen går bussen via Oslofjordtunnelen)

  Det vil si at vi IKKE kan plukke opp langs spikkestadveien, men vil nå heller kunne stoppe ved E18 retning Oslo og fra Oslo – Sarpsborg (om noen vil det. Da MÅ det gis beskjed til Reisegruppa på sms: 92 61 39 71).

   

  Vi tar både kontanter og VIPPS når det kommer til betaling for turen. Det er dessuten fullt mulig å forhåndsbetale bussturen, for de som ønsker dette. Det gjøres så enkelt som via VIPPS.

  VIPPS betaling guide:
  – Logg inn på VIPPS
  – Trykk på «kjøp noe»
  – Søk opp: GodsetUnionen
  – Velg GU-Reiser
  – Skriv summen du skal betale. (100kr for medlem / 200kr for ikke-medlem)

   

  Kampen

  Vi oppfordrer alle reisende om å forhåndskjøpe billetter til kampen, for å unngå unødvendig kø utenfor inngangen til stadion. Billetten koster kun kroner 200. Her er billettlinken på bortefeltet på Sarpsborg stadion. Billetten kan kjøpes her!

  Både GodsetUnionen og Strømsgodset håper å se flest mulig marineblå sjeler på tribunen mot Sarpsborg mandag kveld. Møt opp og bli vitne til sesongens første borteseier!
  Vi håper selvfølgelig på lignende bilder som da vi var på besøk i Østfold i 2015.