Sebastian Pedersen

  En motivert spillergruppe og en spiss i utvikling.

  GU-Media har tatt en prat med Lillebror Pedersen. Unggutten hyller GodsetUnionen og er klar på å gå i krigen for flere trepoengere!

  Hvordan har ferien vært for din del?
  – Ferie har vært deilig det, man har holdt seg i gang selvfølgelig og trent godt, men det var godt å få tenkt på litt andre ting en fotball i noen dager også. Så var det moro å komme i gang igjen og møte en motivert gjeng til trening.

   

  Hvor mye har BP betydd for deg siden du kom til klubben?
  – BP betydde mye for meg, både som person og trener. Han skal ha en stor del av æren for at jeg har tatt steg og utviklet meg her. Han pushet meg hver dag og viste at han virkelig brydde seg om meg som person, en av de beste trenerne jeg har hatt når det gjelder å se både mennesket og spilleren. En fantastisk fyr!

   

  Har det noe påvirkning på dere i spillegruppen at en ny hovedtrener ikke er ansatt enda?
  – Nei, vi fokuserer kun på kampene og om å ta steg som lag. Nå er Wibe-Lund midlertidig hovedtrener og da er det han som har ansvaret frem til det blir tatt en beslutning på om det blir han eller noen andre. Wibe-Lund løser oppgaven veldig bra og har fått inn enda høyere intensitet og trøkk på treningene, så det er ikke noe vi tenker på nå. Vi får ikke gjort noe annet uansett.

   

  Hvordan føler du utviklingen din har gått etter at du kom til Godset?
  – Jeg føler jeg har tatt mange steg siden jeg kom hit for ca ett år siden, jeg har blitt sterkere, kvikkere og har vel egentlig tatt steg på stort sett det meste. Nå gjelder det bare å fortsette å ta steg, så håper jeg på å få vist dette frem i kamp for GodsetUnionen.

   

  Hvor ser du deg selv om 5 år?
  – Om 5 år, da vil jeg spille i en av de 5 store ligaene i Europa, er en lang vei å gå dit, men jeg vet at jeg kommer til å ta ytterligere steg i Godset, så jeg har troa, så skal Godset få sitte igjen med en god sekk med penger forhåpentligvis.

   

  Nå venter Bodø Glimt til helgen. Hva slags kamp ser du for deg at det blir?
  – Kampen mot Bodø Glimt blir en krig. Det bør og kommer til å smelle i dueller og det kommer til å være høy intensitet. Også skal vi angripe kampen og gå for seier selvfølgelig. Bodø Glimt er best i Eliteserien når det kommer til kontringer, så det gjelder å få stoppet kontringene tidlig og demme opp for deres største styrke. Blir en tett og jevn kamp vil jeg tro.

   

  Vi har jo hatt en litt trøblete start på sesongen. Hvor motiverte er dere til å slå tilbake nå?
  Alle er veldig motiverte for å snu denne trenden. Vi har jobbet knallhardt på trening etter ferien for å få så høy intensitet som mulig. Folk viser at de virkelig bryr seg om klubben og alle vil snu dette for både fansen og alle som jobber i kulissene i klubben. Det er ikke motivasjon det skal stå på ihvertfall.

   

  Hvordan syns du GodsetUnionen har levert på tribunen denne sesongen?
  GodsetUnionen har levert solid som vanlig. De synger og hoier i 90 minutter, i hver eneste kamp. Så har ikke vi klart å gi helt tilbake igjen når det gjelder prestasjoner på banen. Men vi har hatt en stigende kurve de siste kampene når det gjelder prestasjon, så må vi selvfølgelig bli bedre og skape mer offensivt. GodsetUnionen har alltid vært, og er fortsatt outstanding. Det betyr sinnssykt mye for oss spillere å få den støtten dere gir oss. Så skal vi få gitt litt tilbake igjen og forhåpentligvis!