September guiden!

  September måned blir en bra måned!

  Har du husket å notere datoer, sikret deg billetter til jubileumsfesten, de kommende kampene og meldt deg på den neste borteturen?

  Som de fleste har fått med seg, så er vi godt i gang med nok en fotballpause. Denne gangen har Norges Fotballforbund altså klart å legge NM til helgen før FIFA la inn landslags-pausen. Det har resultert i tre uker Eliteseriepause. Nå er heldigvis en av ukene allerede ferdig.

   

  Så her kommer vi med en liten påminnelse for den kommende måneden. Det er kun 11 dager til GodsetUnionens 20-årsfest. 12 dager til Strømsgodsets neste hjemmekamp, og 18 dager til Strømsgodsets neste bortekamp. Her kommer litt info om de kommende arrangementene og kampene.

   

  Lørdag 9. september:

  GodsetUnionen fyller som tidligere meldt 20 år i 2017. GodsetUnionen ønsker dermed å invitere alle marineblå til tidenes fest på Union Scene lørdag 9. september. Her blir det servert gratis mat i bakgården, etterfulgt av et meget spennende program med både livemusikk og celebre gjester inne fra scenen. På scenen vil Green Cortinas, The Dogs, The Nerds, Dead Sheriff, DRM Klikk, Carl-Henrik Nilsen og ikke minst C-laget spille for oss. I tillegg kan det fort dukke opp noen celebre gjester i form av nymotens og datidens Godset-spillere. Forhåndssalget går så det suser. Vi gleder oss til et etterhvert fullsatt Union Scene. Tør du egentlig la være å møte opp?
  Sikre deg billett allerede nå. Kjøp billett her!

   

   

   

  Søndag 10. september:

  Høstsesongen kunne ikke startet på en bedre måte, enn med seire over Vålerenga og Lillestrøm, samt et poeng i Sarpsborg. Denne gangen er det duket av for en av sesongens desidert vanskeligste hjemmekamper, når Strømsgodset møter Rosenborg på Marienlyst søndag 10. september klokken 20.00.

  Strømsgodset bekrefter at det allerede 11 dager før kampen sparkes i gang, er solgt henholdsvis 5300 billetter. Det vil si at alt tyder på at det vil gå mot et utsolgt Marienlyst stadion denne søndagskvelden. Har du ikke sesongkort? Da bør du få ut fingeren og sikre deg billett allerede nå. Bli med å lag en elektrisk stemning og ramme på Marienlyst stadion,  og hjelp Strømsgodset til nok en deilig hjemmeseier. Kjøp billetter til kampen her!

  Dette blir en vanvittig kamp både på banen og tribunen, så vi oppfordrer samtlige til å få orden på billetter og gjøre seg klare til å trøkke til i samtlige 90 minutter!

   

  Vi er klare for mer blå magi på Marienlyst!

   

  På tide å få opp tenningsnivået!

   

   

  Lørdag 16. september:

  Strømsgodset har altså ikke tapt en bortekamp siden kampen mot Lillestrøm 1. juli. Etter dette tapet har vi møtt både Molde og Sarpsborg på bortebane, og stukket av med to svært viktige bortepoeng. Den neste motstanderen på fremmed gress er bortekampen mot Stabæk. Den er heldigvis satt meget beleilig til. Da kampen er berammet til lørdag 16. september klokken 18:00. GodsetUnionen ønsker å fylle store deler av bortesvingen på Nadderud og her derfor valgt å sette opp billigbusser til Bærum. Det koster kun 50kr for alle medlemmer av GodsetUnionen. I tillegg har vi åpnet for at den yngre garde skal få muligheten til en kort og morsom bortekamp. Det koster derfor kun 50kr for alle barn og ungdom på våre busser til Nadderud. Er du ikke medlem av GodsetUnionen? Da koster det så mye som 100kr per sete.

  Busspåmeldingen er åpnet for lengst. Så her er det bare å slenge seg rundt. Vi har allerede fylt opp en buss, og er totalt 60 påmeldte. Og flere skal vi bli. Mer info om bortekampen og busspåmeldingene finner du her!