Seriestart, ny tribune og plassering!

  Sørg for å ha orden på sakene.

  Nå starter moroa, mens før den tid trenger vi DIN hjelp!

  Det er under en uke igjen til serien sparkes igang! Har du husket det vesentlige?
  Har du husket å betale medlemskapet i GodsetUnionen? Har du sikret deg sesongkort? Om det ikke er gjort… Så gjør du det nå! Det viktigste er at nettopp DU har sikret deg billetter til første seriekamp. Har du det? Hjelp oss. Hjelp Godset. Ta med deg venner og kjente. Tribunen skal koke!

   

  Ny tribune og organisering!
  Torsdag 28. mars klokken 18:00 inviterer vi alle medlemmer av GodsetUnionen til Marienlyst for å hjelpe til med flytting av skilter, capotårn og for å inspisere den nye GU-tribunen. Her skal vi også bestemme oss for hvem som skal stå hvor. Det vill da si at vi plasserer lokomotivfelt, grupperinger og kameratgjenger der vi mener det er best egnet for å få med hele tribunen verbalt best mulig. Dette kan du altså delta på, og her vil du få muligheten til å komme med innspill og meninger.

   

  Ny tribune
  For en glede det er å invitere hele GodsetUnionen bort på den nye tribunen når vi sparker i gang seriestarten. Bare midtfeltet på tribunen vår tar samtlige på en vanlig kampdag mot f.eks Haugesund noe som vill generere større trykk, lyd og engasjement. Våre to felt tar nå hele 1600 plasser kontra 1200 plasser på hele vår gamle tribune. (Hele tribunen tilsvarer ca. 2400 plasser) Våre to felt er for stående og syngende supportere. På våre felt skal vi flagge, lage tifo-show, markere oss med bannere, hoppe litt og rett og slett ha det jævlig gøy når vi hjelper spillerne våre mot seier. Ikke vær redd for å gi av deg selv, ta av deg skoa (sko sangen), hopp med oss og klin til så høyt du kan verbalt. Ingen kan stoppe oss!

   

  Seriestart
  Førstkommende søndag møter vi Haugesund hjemme. Da møter vi opp klokken 17:00 og setter standarden. Tromma blir også med når vi kjører i gang 2019 sesongen.

   

  OBS! Midtfeltet skal alltid fylles opp før vi plasserer oss på siden. Med andre ord TREKK ALLTID mot midten dersom det er plass! Dette er viktig.

   

  Nytt av året!
  Bortesupporterne får mindre plass på vår stadion. De får 3 felt på den H-vindutribunen. Det tilsvarer kun 600 plasser og vil bli halve tribunen på vår gamle tribune. Det vil med andre ord si, at bortefeltet reduseres med 150-200 plasser!

   

  Vi er Strømsgodset IF – Vi bestemmer her nå!