Sesongens siste bortekamp, Sandefjord Away!

  Komplett.no Arena skal fylles til randen på bortefeltet!

  Årets satsningskamp vil du ikke gå glipp av.

  Søndag 1. november er det duket for den nest siste serierunde, og turen går til Sandefjord. Da Strømsgodset møter Sandefjord på Komplett.no Arena. Strømsgodset er som kjent fremdeles med i medaljekampen, og kampen om europacupspill. Dette er sesongens absolutte siste bortekamp. Vi ønsker derfor å avslutte med stil, samtidig som det er utrolig viktig at vi får gitt gutta en skikkelig hyllest fra tribunen. Vi møter tabelljumboen, som kun er en time unna Drammen by. Vi håper at ALLE ønsker å reise på denne kampen. En av grunnene bør være muligheten for å sikre tre særdeles viktige poeng i medaljestriden, og ikke minst la gutta oppleve nok et fullsatt bortefelt. GodsetUnionen har fått tildelt 350 plasser, noe vi akter å fylle! Det er også mulighet for utvidelse av bortefeltet om etterspørselen er tilsier dette, noe vi tar imot med stor takk!

  Både Strømsgodset og Godsetunionen er tilbake i flytsonen om dagen.

  Til denne kampen har vi i GodsetUnionen valgt å slå til med en liten vri. Da Vikingkampen som opprinnelig skulle vært vår satsningkamp i år, blei satt opp på en fredag. Valgte vi å legge satsningkampen i år til sesongens siste bortetur! Vi har i samarbeid med EB satt opp TO bussalternativer.

  Alternativ nummer 1: Lørdagsbuss til Sandefjord, med avreise kl 15:00 fra Drammen.
  Alternativ nummer 2: Søndagbuss(er) til Sandefjord, med avreise kl 13:00 fra Drammen.

  Prisen for medlemmer er kun 50kr og prisen for ikke-medlemmer er bare 150kr! Vi sender i førsteomgang en buss, men skulle etterspørselen være for høy åpner vi for fler busser. Så her er det bare å melde seg på med en gang. Påmeldingen er allerede igang. Så om du ønsker å bli med på bussen(e), melder du deg på via alternativene her:

   

  Alternativ 1: KLIKK HER
  Alternativ 2: KLIKK HER

   

  GodsetUnionen samles på James Clark Pub i Sandefjord. Puben ligger sentralt, altså like ved kaia og hotellet. Det er plass til 275 personer inne og ute. De er villige til å lage et skikkelig vorspiel både lørdag (for de som ønsker det) og søndag (før kampstart). Adresse: Thor Dahls gate 1, 3210 Sandefjord

  Vi har fått tilbud fra Clarion Collection Hotel Atlantic under besøket i sandefjord. Enkeltrom 950 og dobbeltrom 1150kr (Anbefales å bestille dobbeltrom, da prisen kun blir 575kr, dette er inkludert frokost og lunsj.

  Det er mulig å kjøpe billetter på stadion for de som ønsker det. Men vi anbefale å forhåndskjøpe billetter fordi det er enklest og fordi du slipper billettkøen. Forhåndskjøp av billetter kan gjøres her: KLIKK HER

   

  Trenger du hjelp med påmeldingen? Send en sms med fult navn og mailadresse til 92613971, så melder vi dere på!
  Eksempel: «Ola Nordmann, olanordmann@gmail.com, Sandefjord Away (lørdag/søndag)!»

   

  Avreise kl. 15:00 fra Statoil ved bussterminalen (alternativ 1)
  Avreise kl. 13:00 fra Statoil ved bussterminalen (alternativ 2)
  Hjemreise like etter kampslutt.
  Pris: 50kr for medlem / 150kr for ikke-medlem
  Kampstart er kl. 18:00