Sjefen maner til kamp

  Cupen skal hjem!

  Jeg tror ikke Vinger aner hva som venter dem. Hvilket enormt trøkk og entusiasme det er på vår stadion. De kommer ikke til å ane hva som traff dem. Alle har en jobb å gjøre. La oss bære våre stolte menn frem, slik at dem dundrer i angrep. I bølge etter bølge.

  Kjære drammensere.

  Det er duket for fest på torsdag. Da kommer «Vinger» på besøk til vår by. Semifinale i cupen. Smak på den a! På torsdag kommer det til å koke. Det kommer til å bli helt texas. Vi er den 12. spilleren. Blå Arme Drammen.

  Stemningen på Gamle gress er noe helt spesielt når flomlyset kommer på. Da trykkes det til fra alle tribuner, og motstanderne skjelver i buksene. På torsdag skal akkurat DU trykke til, enten du står i GU, er sponsor, eller supporter på DT. La oss sammen skape magi. Dette er ikke OBOS. Dette er fort Marienlyst. Jeg tror ikke Vinger aner hva som venter dem. Hvilket enormt trøkk og entusiasme det er på vår stadion. De kommer ikke til å ane hva som traff dem. Alle har en jobb å gjøre. La oss bære våre stolte menn frem, slik at dem dundrer i angrep. I bølge etter bølge. Gjør vi jobben vår på tribunen, så gir vi guttene den ekstra spurten vi har sett gang på gang. Det er en grunn til at utallige trenere i Tippeligaen har sagt at Marienlyst er et fryktet sted å komme til. Det er på grunn av stemninga og engasjementet.

  Kongsvinger jublet da dem trakk oss. De følger tydeligvis ikke med på hva som skjer i Tippeligaen. Dem har nok ikke fått med seg at vi kun har tapt 9 kamper på hjemmebane på 6 år. At Godset har satt rekord med 46 kamper på rad hjemme uten tap… Helt topp for oss at de undervurderer Godset;). Kongsvinger, velkommen skal dere være! Det var moro for dere så lenge det varte.

  God kamp,

  Thor Arne Hanssen
  Leder GU