Sjekkliste 2017!

  Seriestarten nærmer seg med stormskritt. Vi er klare. Er du klar?

  På tide å smøre stemmebåndene og øve på sangene. Nå er det ikke lenge igjen til det braker løs!

  GodsetUnionen 1997-2017 – 20 år!

  Hei alle sammen! Våren nærmer seg for alvor i Drammen og hva er det sikreste tegnet på det? Jo, seriestart i Eliteserien. Vårt kjære Strømsgodset møter Haugesund på Gamle Gress 2. april. Vi har ny trener i Tor Ole Skullerud, nye spillere og ikke minst en by som gleder seg til festfotball og kokende liv på Marienlyst. Tor Ole har full kontroll på treningsfeltet, så vi må fokusere på det vi kan påvirke, nemlig tribuneprestasjonene på Marienlyst og alle Strømsgodsets kamper. Sjekklisten henger på kjøleskapet og er for lengst utført. Er din liste utført?

   

  Sjekkliste:
  – Medlemskap i GodsetUnionen
  – Sesongkort

   

  Når dette er gjort, er det bare å la sommerfuglene gjøre jobben før det hele braker løs. Stemmebåndene smøres på puben og klappe-bevegelsene innøves hver kveld foran speilet med strak V og taktfaste toner. Minnene fra tidligere år sjekkes på GUTIFOs Youtube-kanal, for ikke å glemme sangene eller tidligere høydepunkter fra Godsets kamper. 2017 er et spennende år, ekstremt spennende!

   

  Tribunegruppa og TIFO-gruppa jobber vinterstid med planlegging og jobbing. Kanskje det blir noen show i år? 20-års-jubilanten GodsetUnionen fyller også år og dette skal feires. Husk det er kjempe viktig med medlemskap i GU uansett hvor du står/sitter. Alt faller tilbake på unionistene i form av reiser, tifosi og videre utvikling. Målet vårt er en full GU-tribune med stående, stein-gærne supportere som gir 100% i samtlige 90 minutter. Veien er lang, men ikke FOR lang, og sammen skal vi lage en atmosfære ingen har sett maken til i Norge. Vi skal ha det gøy vi skal gi jernet i både medgang og motgang. Vi er der uansett fordi vi er GodsetUnionen, og elsker Strømsgodset IF!

   

  Syng høyt, syng Strømsgodset IF! For Drammen, Godset og Tor Oles arme!

  Truls W. Schøne