Sommerpause Guiden!

  Her er GodsetUnionens huskeliste og oppfordring til supporterne!

  Har du husket å notere datoer, krysset av i lista, sikret deg billetter til jubileumsfesten og meldt deg på de neste borteturene?

  Fotballpause og ferietid!

  Da var det endelig duket av for sommer- og fotballpause. Noen jubler nok mer enn andre. Pausen er selvfølgelig lagt til fellesferien. Nå har både spillere, trenere & de ansatte og ikke minst fansen muligheten til å legge kropp og sjel til lading i et par uker. Nå er også muligheten til å tenke på absolutt alt som ikke har med Strømsgodset og GodsetUnionen å gjøre.

   

  Ferien er kanskje i gang, og noen har allerede rukket å reise av gårde. Derfor er det på tide med en liten huskeliste og «To Do List» i sommerferien. For før du aner det, så er fotballsesongen i gang igjen og jobbhverdagen tilbake. Gud veit hvilke tanker som saumfarer hodene våre når den siste feriedagen banker på døra.

   

  GodsetUnionen fyller som tidligere meldt 20 år i år. GodsetUnionen ønsker dermed å invitere til tidenes fest på Union Scene lørdag 9. september. Her blir det gratis mat i bakgården og livemusikk inne fra scenen. I tillegg kan det fort dukke opp celebre gjester i form av nymotens og datidens Godset-spillere. Vi kan bekrefte at rundt 300 allerede har sikret seg billetter. Tør du egentlig la være å møte opp?
  Mer om jubileumsfesten og billettsalget kan du lese om her: GodsetUnionen 20 år!

   

  Så var det tilbake til fotballen igjen!

  Om to og en halv uke er fotballpausen over. Da møter Strømsgodset både Vålerenga (7. august) og Lillestrøm (13. August) hjemme på Marienlyst stadion. Etterfulgt av Sarpsborg 08 borte (21. August), før de får besøk av Rosenborg søndag 10. September. Altså dagen etter 20 årsfesten til GodsetUnionen. Etter at serielederen har vært på besøk, fått bank og blitt sendt hjem, går turen plutselig til Bærum hvor Stabæk venter på Nadderud lørdag 16. September!

   

  GodsetUnionen setter opp busser både til bortekampen mot Sarpsborg 08 og Stabæk.
  Da GodsetUnionen har hatt godt oppmøte på begge de to stadionene de siste åra, har vi valgt å sette opp billigbusser.

  Bortekampen mot Sarpsborg 08 er satt litt kinkig til, da den er berammet til mandag 21. August klokken 19:00. Men det stopper ikke oss. Vi skal sende minst en buss okkesom. Spørsmålet er vel heller: Hvor mange busser skal vi sende? Det svaret er det opp til dere å avgjøre. Bussen koster kun 100kr per medlem og 200kr per ikke-medlem.

  Per idag har vi 40 påmeldte og dermed en fullsatt buss allerede. Gjør som de 40 andre påmeldte, og meld deg på bussen allerede i dag! Busspåmeldingen finner du her!

  Og til dere med facebook. Så hadde vi satt stor pris på om dere klikket dere inn på arrangementet vårt «20. Serierunde: Sarpsborg borte». Her vil det komme løpende oppdateringer jo nærmere kampdag vi kommer.

   

  Bortekampen mot Stabæk derimot, er satt meget beleilig til. Den er berammet til lørdag 16. september klokken 18:00. Vi har også valgt å sette opp billigbusser til Bærum. Så her er det bare å bli med da det kun koster 50kr for medlemmer av GodsetUnionen, samt barn/ungdom. Er du ikke medlem av GodsetUnionen? Da koster det 100kr.

  Til denne kampen er også busspåmeldingen allerede åpnet, da det blei gjort i dag. Her er vi allerede 28 påmeldte, noe som tilsvarer mer enn en halvfull buss. Og flere skal vi bli. For mer info om bussen(e), så finner du busspåmeldingen her!

  Til dere med facebook. Så hadde vi satt stor pris på om dere klikket dere inn på arrangementet vårt «22. Serierunde: Stabæk borte» Her vil det komme løpende oppdateringer jo nærmere kampdag vi kommer.

   

  Sesongens viktigste datoer!

  August:

  • 7. August: Strømsgodset – Vålerenga klokken 19.00
  • 13. August: Strømsgodset – Lillestrøm klokken 20.00
  • 21. August: Sarpsborg – Strømsgodset klokken 19.00

   

  September:

  • 9. September: GodsetUnionens jubileumsfest klokken 16.00
  • 10. September: Strømsgodset – Rosenborg klokken 20.00
  • 16. September: Stabæk – Strømsgodset klokken 18.00
  • 24. September: Strømsgodset – Tromsø klokken 18.00

   

  Oktober:

  • 1. Oktober: Viking – Strømsgodset klokken 18.00
  • 14. Oktober: Strømsgodset – Odd klokken 18.00
  • 22. Oktober: Sandefjord – Strømsgodset klokken 18.00
  • 29. Oktober: Strømsgodset – Sogndal klokken 18.00

   

  November:

  • 5. November: Haugesund – Strømsgodset klokken 18.00
  • 19. November: Strømsgodset – Brann klokken 18.00
  • 26. November: Aalesund – Strømsgodset klokken 18.00

   

  Har du husket å notere datoer, krysset av i lista, sikret deg billetter til jubileumsfesten og meldt deg på de neste borteturene? Det har i allefall vi. Nå håper vi at du gjør det samme!