Stabæk Borte!

  Vi går for en ønskereprise på Nadderud!

  Vi har fått 200 billetter. La oss fylle bortefeltet!

  Onsdag 29. september reiser Strømsgodset til Bærum for å møte Stabæk på Nadderud stadion. Dette er en av årets første onsdagskamper på bortebane med publikum til stedet. Siden Strømsgodset ligger der de ligger på tabellen, er det duket av for årets skikkelig thriller kamp. Vi snakker om muligheten for ytterligere klatring på tabellen. Med andre ord er det uhyre viktig at Strømsgodset får den støtten de fortjener og ikke minst trenger!

  Dette blir årets første fotballkamp uten koronarestriksjoner. Det betyr at INGEN trenger å testes før kamp lenger, ei heller ha grønt koronapass. Vi ønsker deg dermed velkommen tilbake, og håper du nå velger kamp på stadion og ikke fra sofaen hjemme.

  GodsetUnionen ønsker som alltid å legge til rette for å få flest mulig reisende på kampen. I den anledning har GodsetUnionen valgt å sette opp buss(er) til Nadderud stadion. Vi husker alle siste serierunde i 2018. Fullsatt bortefelt, fantastisk stemning på tribunen, nerver gjennom hele kampen, før det tar fullstendig av i det 92 minutt, når Mos sender hele Drammen til himmels. Dette hadde vært fantastisk med en reprise av dette i år. Det hadde jo det. Påmeldingen finner du nederst på siden!

  Kort info om bortefeltet:
  Bortesupportere holder til felt 308 og 309, som tilhører langsiden. Strømsgodset har i fått tildelt 400 billetter på bortefeltet. Billettene koster 200 kroner per person. Det vil være stående og syngende supportere på hele tribunen!

  Det blir KUN billettsalg på nett. Alle som skal ha billetter må kjøpe kampbilletter på felt 308 og 309 via linken under.

  Kjøp kampbilletter > HER < (Billettsalget åpner mandag 20. september klokken 10:00!)

  KORT INFO OM BUSSEN!
  Dato: Onsdag 29. september
  Avreise: 17.45
  Avreisested: Circle K (tidligere Statoil) ved bussterminalen på Strømsø
  Hjemreise: Etter kampen.
  Hjemkomst: Rundt 22.00
  Pris: 200kr.
  Vi må ha minst 30 påmeldte for å sende bussen!

  Problemer med påmeldingen? Send en SMS til 92 61 39 71.

  Meld deg på til Nadderud — > HER < —

  Vi har i utgangspunktet satt opp en 44 seter på denne turen, men øker kapasiteten om det skulle bli nødvendig. Busspåmeldingen er bindende fra søndag 26. september klokken 15.00! Det er også fullt mulig å melde seg av bussen om noe uforutsett skulle oppstå kostnadsfritt, frem til søndag 26. september klokken 15:00. (Hvordan du melder deg av står inne på bekreftelsesmailen, eller så sender du en SMS til 92 61 39 71)

  På grunn av en oppdatering og noen nye endringer i systemet er ikke påmeldingslista synlig lenger. Men nå funker i det minste bekreftelsesmailen!