Stabæk Borte!

  Alle mann til Nadderud!

  Onsdag eller ei. Fotball er fremdeles best på stadion.

  Onsdag 20. april går turen til Bærum. Strømsgodset møter Stabæk på Nadderud stadion. Vi håper i år som i fjor på å fylle bortefeltet på Nadderud. I år skal vi ikke bare slå dem på tribunen, men også på banen. Stabæk har mistet suksesstreneren Bob Bradley som hadde et godt tak på Strømsgodset i fjor. De har fått en kronglete start på sesongen. Strømsgodset har fått en noe kronglete start på sesongen de også og trenger derfor vår støtte på kampene.

   

  Vi oppfordrer alle Godset-fans om å forhåndskjøpe billetter. Dette fordi det er billigere enn i døra, fordi det som regel alltid er mange reisende til Stabækkampene, dere slipper dobbelt opp med kø og skulle det være utsolgt slipper du å ha reist til Bærum for å se kampen fra utenfra stadion.
  Billetter kan forhåndskjøpes her: KLIKK HER

  GodsetUnionen kommer til å sette opp en buss til denne kampen, men skulle behovet være stort nok så vil det bli bestilt fler. Det er derfor VIKTIG at alle som ønsker å reise med vårt bussalternativ, melder seg på tidligst mulig. Bussen(e) går klokken 17.00 fra Drammen. Det skyldes at kampen starter 19:00 denne onsdagen. Det er 54 plasser på bussen! Busspåmeldingen gjøres under her.

   

  Påmelding for bussen til Nadderud!

  Det er 56 plasser på bussen. Siste frist for påmelding er tirsdag 19. april klokken 12.00!
  Busspåmeldingen er bindende først etter at påmeldingen er stengt 19. april! Frem til da er det mulig å melde seg av bussen om noe uforutsett skulle oppstå.

  Avreise: 17.00 fra Statoil ved bussterminalen
  Hjemreise: like etter kampen.
  Pris: 100kr for medlem og 150kr for ikke-medlem.
  Frist: Til og med tirsdag 19. april klokken 12.00
  Det må være minimum 35 påmeldte på turen, for at bussen skal sendes.
  Kampstart: Klokken 19.00!

  [gravityform id=»12″ title=»false» description=»false»]

  Påmeldte

  [directory form=»12″ lightboxsettings=»images» jssearch=»true»]