Stolte Drammensere!

  Det er nå det gjelder. På tide å stå samlet!

  Daglig leder i Strømsgodset har sendt inn et leserinnlegg. "Det er NÅ vi må stå sammen!"

  Hei alle Unionister!

  Etter en særdeles tung innledning til påsken retter vi blikket fremover. Det var mange av oss, både i og rundt klubben, som hadde jobbet hardt for å skape en flott ramme rundt Ælv Classico. Det klarte vi med glans, men dessverre klarte vi ikke å levere varene på banen. Vi MÅ være på stasjonen når toget går, og det var vi ikke på fredag. Jeg hadde min tyngste dag på jobben siden begynte å jobbe i 1982, og da jeg ble «buet» ut av stadion etter kampen kjentes det bare rett og rimelig ut……

   

  Men det kommer nye muligheter, og allerede 2. påskedag er det kamp igjen. Det er nå vi må stå sammen. Det er nå vi må vise at vi er Strømsgodset, og at vi kommer igjen og igjen og igjen. Vi trenger å fylle GU-bussen som skal til Trondheim, og for å gi et lite bidrag, sponser Strømsgodset hver bussbillett med kr. 200 kroner. Vi håper å se dere der og på alle de andre kampene som kommer på rekke og rad. Heia Godset og heia GodsetUnionen!

  Med vennlig hilsen

  Daglig leder og resten av gjengen i Strømsgodset.

   

  Bli med til Trondheim og støtt gutta frem mot en ny seier!
  Med tanke på Strømsgodsets flotte gest og bidrag, så har vi i GodsetUnionen dermed senket bussprisene fra 600 til 400 og 700.- til 500kr. Det vil si at som medlem av GodsetUnionen kan du bli med tur/retur Trondheim for kun 400kr. Er du ikke medlem av GodsetUnionen? Da betaler du 500kr!

  La oss fylle bussen. Så lager vi en fantastisk stemning på Lerkendal. Så skal et revansjesugent Strømsgodset gjøre alt de kan for å gi oss noe å juble for!

  Meld deg på bussen til Lerkendal HER!