Storkamper på løpende bånd!

  Kjenn din besøkelsestid. Marienlyst stadion skal fylles!

  Det er nå det virkelig gjelder. Dette er to av sesongens tøffeste og viktigste kamper. Møt opp og støtt Strømsgodset!

  Nå venter det storkamper på løpende bånd for Strømsgodset. Først er det Odd som kommer til Marienlyst fredag den 16. oktober. Før vi får besøk av serielederen og mest sannsynlig seriemester Rosenborg på Marienlyst den 25. oktober. Dette er to uhyre viktige kamper for vår del. Begge kampene skal og bør trekke folk til stadion. Om ikke motstanderne er «nok», bør tanken på medalje og europacupspill være mer enn god nok grunn til å møte opp! Marienlyst skal fylles. Her er det bare å kjenne sin besøkelsestid. Sett av datoene med en gang. Er det noen kamper du bør og skal være på i år, så er det nettopp disse!

   

  Både Odd og Rosenborg tar med seg hopetall av fans til bortetribunen på Marienlyst. Da kan ikke vi være noe dårligere enn å fylle stadion til randen! Det er få ting som føles bedre enn å slå Odd og dermed sette på plass kjeften til ingen ringere enn Fagermo. Det hadde også vært ufattelig deilig å få satt på plass de kjepphøye trønderne nok en gang, ved å sørge for at de finner tilbake bakkekontakten.

   

  Om du ikke har sesongkort? Da kjøper du billett til kampene her:

  – Fredag 16. oktober kl 19.00: Strømsgodset – Odd (sekspoengskamp). Kjøp her

  – Søndag 25. oktober kl 18.00: Strømsgodset – Rosenborg. Kjøp her

   

  Det er ufattelig viktig at langsidene fortsetter å trøkke til og svarer GU. Dere har levert varene spesielt de siste kampene i år. Så la oss fortsette den samme gode trenden. Vi på GU har bevist at vi har flere hakk å gå på når vi gidder. La oss ta frem en liten «faen» i oss selv de siste kampene nå. Vi er ufattelig bra når vi bare gidder. Noe vi har vist i flere kamper i år. Leverer vi opp mot toppnivået på tribunen utklasser vi alt og alle! La oss knuse både Oddrane og Kjernen på tribunen. Så tar Strømsgodset seg Odd og Rosenborg på banen.

   

  Velkommen til Fort Marienlyst.

  Syng høyt, syng Strømsgodset!