Strømsgodset Damelag fosser mot opprykk!

  Skal det lykkes på første forsøk?

  Møt opp på Gulskogen og støtt damelaget i årets siste hjemmekamp!

  Glem landslaget, fotball VM i Qatar og sportsvasking. I kveld tok Strømsgodsets Damelag et stort steg mot opprykk.
  Jentene fra Drammen kriget i 90 tøffe minutter og til tilslutt en sliteseier. Denne gangen var det tabellnabo Huringen/Ros som stod på motsatt banehalvdel. Kampen blei spilt under flomlysene på Spikkestad Kunstgress. Hjemmelaget tok føringen og satte kampens første mål allerede etter 5 minutter. Men Strømsgodset ga ikke opp av den grunn. Etter 25 minutter utlignet Kristine Tjellaug Finnestrand for Strømsgodset, før Kaja Hennie Kristiansen sendte Drammensere i føringen 8 minutter før slutt!

  Med kveldens deilige borteseier står Strømsgodset Damelag nå oppført med 4 strake seire og 12 poeng i serien. Det betyr av jentene fra Drammen nå ligger 5 poeng foran tabellnabo Huringen/Ros, når det kun gjenstår 2 kamper igjen å spille i årets 4. divisjon. Du trenger ikke akkurat å være rakettforsker for å forstå at det betyr at Strømsgodset kan sikre opprykket med uavgjort eller seier i sesongens siste hjemmekamp. Hva er vel bedre enn å møte tabellnaboen til nok en thriller av en fotballkamp? Her er det bare å kjenne sin besøkelsestid.

  Hold av to timer førstkommende lørdag. Da spilles det nemlig om opprykk til 3. divisjon! Ta med deg naboen og kom.
  Vi håper flest mulig tar turen til Gulskogen lørdag 16. oktober klokken 15:00 for å heie damelaget frem mot sitt første opprykk!