Strømsgodset er vår lidenskap!

  Møt opp senest 17:30!

  Vi forventer 110% innsats enten du spiller selv, eller står på tribunen!

  GodsetUnionen håper alle kan være innenfor portene og på tribuneplass senest 17:30. Nå gjelder det folkens, alle mann til stadion!

   

  Det å være fotballsupporter er som himmel og helvete. Strømsgodset er et levende bevis på det. Vi har rykket ned, vi har vunnet serien og vi har spilt kvalifiseringer til både Europa League og Champions League. Vi har norgesrekord i antall strake hjemmekamper uten tap. Vi har kjempet i nedrykksstrider og overlevd. Strømsgodset har en historie de fleste i Norge misunner, og det er vi faen meg stolte av. Akkurat nå går det ikke like bra som vi hadde ønsket før sesongen startet. Vi sliter og det tærer på sjelene våre. Det diskuteres om trenere og spillere, taktikkeri og bytter. Dette kjennetegner engasjement og liv rundt klubben vår. Det er lidenskap for Strømsgodset. Nå som vi er i motgang, møter vi opp uansett motstander. Det er vår plikt å stille opp!
  I morgen møter vi nedrykkskandidaten Sandefjord på Marienlyst stadion. Vi skal konsentrere oss om morgendagens kamp og ingenting annet!

   

  GodsetUnionen ønsker å vise muskler på søndag, og vi skal sammen med resten av klubben og Marienlyst slå Sandefjord. Vi skal ikke bare slå dem, men vi skal kjempe og sloss som aldri før. Vi skal synge til stemmebåndene sprekker, og speller’a skal løpe til krampa tar’em. Det skal vises innsats og vilje allerede fra oppvarmingen. Sangene skal runge, spillerne skal kjenne at vi står der for dem. Det forventes engasjement, vilje og lidenskap blant våre beste menn. Selvtilliten skal opp og vi skal vinne! Strømsgodset er vår lidenskap og det skal vi faen meg vise på Søndag, uansett tabellposisjon, formasjon og spillervalg. Alle skal med, alle skal hylles og alle skal gi 110% uansett om du spiller selv, står på GU-tribunen eller på langsidene!

   

  Nå våkner beistet, og hvalsushi står på menyen!

   

   

  Truls W. Schøne