STRØMSGODSET – KONGSVINGER I SEMIFINALEN!

  Sikre deg semifinalebillett før det er for sent!

  Cupfeberen har inntatt Kongsvinger. Det er på høy tid cupfeberen inntreffer Drammen også!

  Nok en semifinale i cupen!

  Torsdag 27. oktober er det duket av for nok en cupkamp. Denne gangen er det Kongsvinger som er neste hinder før en eventuell cupfinale. Vi OPPFORDRER alle sesongkortinnehavere på Marienlyst om å sikre seg billett med en gang. Det er ingen vits å sitte på gjerdet og vente. Kjøp billetter allerede i dag. Fristen for sesongkortrabatten til Strømsgodset går ut om få timer, og løssalget vil eksplodere!!

   

  Forhåndssalget har tatt av. 

  Mandag 10. oktober var det forhåndssolgt over 3000 billetter til semifinalen. Søndag 16. oktober var det forhåndssolgt over 4500 billetter! Det vil med andre ord si at du må få ut fingern om du skal sikre deg billett(er) til semien. Det gjenstår kun timer igjen av sesongkortrabatten til Strømsgodset. Er du sesongkortinnehaver og ENNÅ ikke har kjøpt billett? Da bør du reagere med en gang. Mandag 17. oktober åpner LØSSALGET, og rabatten utgår. Ikke nok med det!

   

  Cupfeberen har tatt av i Kongsvinger.

  Vi veit at det er enorm interesse rundt billetter til denne kampen.  Kongsvinger har allerede fylt opp over 7 busser og åpnet påmeldinger for buss nummer 8, 9 og 10 også. Vi kan derfor bekrefte at Kongsvinger fansen ALLEREDE har FYLT opp sin kvote på 900 billetter til denne kampen. Men de gir seg tydeligvis ikke der! Det er fremdeles stor etterspørsel om billetter fra Vinger-fansen. De oppfordres på diverse forum og nettsider om å kjøpe billetter på andre seksjoner når løssalget åpner mandag!

   

  Det er lite klubben får gjort.

  Strømsgodset vil nekte Vinger-fansen med supportereffekter inngang på andre tribuneseksjoner enn de feltene og billettene de har fått tildelt. Men det gjør det ikke umulig å «snike» seg inn uten effekter. Det vet jo vi ALT om, da vi tok over Isachsen Stadion under Ælv Classico i fjor.

   

  Ikke kjøpt billett? Få ut fingeren!

  Vi har en kort og grei beskjed til ALLE Strømsgodset fans. Har du ennå ikke sikret deg billett? Sitt klar fra første sekund Strømsgodset åpner løssalget mandag morgen. Billettsalget vil eksplodere når løssalget åpner, da folk har sittet i månedsvis og ventet på denne kampen.

  Sesongkortinnehaver og lyst på billett til 50% rabatt? Kjøp her!

  Løssalget åpner mandag 17. oktober klokken 12.00! (på GU-tribunen og DNB TribunenBillettene finner du her!