Strømsgodset – Vålerenga. GodsetUnionen vs Klanen!

  Drammens stolthet vs Oslos stolthet

  Det forventes fullt trøkk fra alle tribuner mot Enga. La oss vise klubben og spillerne hva vi virkelig er gode for!

  Vålerenga kommer på besøk, Oslos stolthet, St. Hallvards menn sier de.

  Vi skal først og fremst fokusere på det vi skal prestere på tribunen. De siste dagene har vi fått mye skryt av klubben. Dette setter alle utrolig stor pris på og det viser at vi jobber riktig. GodsetUnionen har fortsatt mye å gå på. Vi starter allerede på søndag mot Enga.

  • Tribunegruppa ønsker flere flagg, rulling med skjerf eller to-stang bruk under enkelte sanger som f.eks når jeg ser deg Godset.
  • Mindre klapping under enkelte sanger, capo gir beskjed så følg med. Dere har sikkert merket endringer allerede.
  • Periodevis er det vanskelig å få med alle. Hva som skal til for å gjøre dette punktet enda bedre er opp til deg og sidemann. Vi ønsker fult trøkk hele tiden.
  • Langsidene har endelig våknet!
  • Samtidig så må vi ikke synge «faste» sanger når det eksempelvis blir corner. Syng heller enda høyere på sangen som allerede er i gang!

  Så tilbake til motstanderen vår.
  En gang i tiden var det Klanen som var norges nr.1. De hadde størst antall på tribunen, best på tifo, verbalt og visuelt. Per dags dato er de kun en skygge av seg selv. De er ikke topp tre i Norge en gang. Samtidig som de har utestengt ultrasgrupperingen Ikaros som lagde gode rammer rundt kampene deres, både på hjemme- og bortekamper. Klubben for alle!? Der investorene tydeligvis bestemmer hva som skjer i klubben. Det er knapt 4000 tilskurere på deres hjemmekamper og det er skandale for en klubb fra hovedstaden. Medieoppmerksomheten de sutrer om. Fokuset er bare på de og negative. Ja vel? Det er vell ingen klubb i landet som har fått bedre mediedekning målt opp mot prestasjoner. En klubb i oppløsning kalles det.

  Selvom de ikke er allverden hjemme lenger betyr ikke det at Klanen er stille, de har en god kjerne og kommer til å lage bra med trøkk på Norges beste bortetribune. Vi må selv brette opp ermene å gi alt vi har under kampen. Vi regner med at spillerne er klare til å sende Herfører og sutregjeipen Rekdal og hans mannskap St.Hallvards menn et nytt steg mot nedre halvdel av tabellen. Vi minner om deres kjære skytshelgen døde kun få kilometer fra Marienlyst Stadion. Når seieren er vår tar vi en god halvliter med Aass mens vi nyter noen friske jordbær sammen med St. Hallvard brønn på Bragernes torg.

  St. Hallvards Brønn!!

   

  Her er noen bilder av GodsetUnionen så langt i år!
  DT-tribunen 16. mai 2016 GodsetUnionen 16. mai 2016
  GodsetUnionen mot Sarpsborg 16. mai 2016 GodsetUnionen borte mot Stabæk 2016
  GodsetUnionen mot Haugesund 2016 GodsetUnionen 3. april 2016
  Blå Magi 2016 GodsetUnionen mot Brann 2016 !!

  GodsetUnionen !!

  Her er Strømsgodsets hyllest til GodsetUnionen. Les den her!

  SKÅL!

  Truls W. Schøne
  Tribunesjef