Strømsgodsets 12. mann!

  Vi savner våre supportere. Det blir ikke det samme uten!

  GodsetUnionen gir oss alltid fantastisk støtte og da skulle det bare mangle at ikke vi kan bidra med litt tilbake.

  Seriestarten nærmer seg med stormskritt. I vært fall om den ikke utsettes som i fjor. Det er ingen tvil om at supporterne er savnet blant spillerne, trenerteamet og klubben generelt. Det å ha en vegg av supportere i ryggen på en nærmest fullsatt supportertribune, og to smekkfulle langsider. Det er naturligvis det de fleste ønsker og håper skal skje ila året.

  Savnet etter supporterne er blitt stort blant alle i Strømsgodset. At den tolvte mann kan være med å snu kamper og gi økt energinivå på banen er det liten tvil om. Det har vi både sett og hørt gjentatte ganger. Savnet etter en engasjert og livlig gjeng på tribunen i 2 x 45 minutter er stort. At GodsetUnionen har satt spor blant spillerne og trenerteamet er det lite å si på.

  Når det kommer til seriestarten og en eventuell utsettelse, så er det svært lite vi som supportere, spillere eller klubb får gjort med dette. Det eneste vi kan gjøre noe med er å være forberedt til serien sparkes i gang, når enn det måtte skje. Det må jobbes knallhardt, godt og målrettet på treningsfeltet, spillerne må ha hue på rett plass både på og utenfor banen, og supporterne må være klare og sultefora til vi endelig er i gang igjen og får muligheten til å støtte laget vi alle elsker. For den tid kommer, enten du er klar eller ikke!

  Mens vi alle venter på at Eliteserien skal sparkes i gang, kan vi alle sjekke om vi har gjort vårt for å være 100% klare til dommeren blåser i fløyta. 
  Strømsgodset har hittil solgt over 2300 sesongkort. 1200 av disse er i privatmarkedet, mens resten er bedriftsmarkedet.
  Er du en av de som har kjøpt sesongkort allerede? Fantastisk.
  Har du ikke kjøpt sesongkort enda? Da er det på tide å få gjort dette!

  Henrik Pedersen er vært fall klar til serien starter. Ikke bare kjører han spillerne knallhardt på treningsfeltet, og forbereder både seg selv og resten av laget til nok en spennende og krevende sesong. Han savner engasjementet og støtten supporterne har gitt og gir han og klubben når serien sparkes i gang. Han gleder seg såpass mye til supporterne endelig er tilbake på stadion at han like greit har kjøpt hele 8 medlemskap i GodsetUnionen. Åtte medlemskap fordelt på seg selv og familien, foreldre og svigerforeldre. 

  Vi tok like gjerne en prat med Strømsgodsets hovedtrener:

  GodsetUnionen gir oss alltid fantastisk støtte og da skille det bare mangle at vi ikke kan bidra med litt tilbake. For min egen del ønsket jeg å kjøpe medlemskap til meg selv og den nærmeste familien.

  Spillere, trenerteam og de som jobber i administrasjonen har kjøpt medlemskap og vi oppfordrer alle som er glade i klubben til å gjøre det samme. GodsetUnionen gjør en viktig jobb og det betyr mye for oss å ha de i ryggen.

  Jeg synes det er inspirerende at vi kan stå sammen for Strømsgodset og jeg gleder meg vilt til den dagen GodsetUnionen er tilbake i store mengder på stadion og vi igjen kan fylle Marienlyst. Vi savner våre supportere. Det blir ikke det samme uten de!

  Gjør som Henrik Pedersen og meld deg inn i supporterklubben.

  Her melder du deg inn i GodsetUnionen!