Supporter’n

  En spalte om supportere

  I svingen, i selve kjernen, var det vel kanskje en 4-5000 stående og syngende fans som alle fulgte forsangeren unisont. Når skjerfa skulle opp, kom det ikke et her og et der, hele svingen var tapetsert med skjerf på null komma niks. Og langsidene, de står og synger under hele kampen de også!

  Vi har i dag tatt en prat med ei av de som hadde tatt turen til Kroatia for å overvære den første kampen mot Hajduk Split.

  Navn?
  Martina A. F Pettersen

  Hvor er din plass på stadion?
  Helt øverst på felt T. (helst sete 18, vi står jo, men det var setet mitt den gangen vi hadde faste plasser). Til høyre for oss kan det bli ganske stille til tider, men de siste kampene har det vært bra trøkk. Alle må bare komme seg opp og stå og synge høyt for Strømsgodset!

  Favoritt klubb eller supportersang?
  «
  Det finnes kun et lag for oss»

  Thomas Lehne Olsen fikk i går sjansen fra start etter å ha spilt godt for Team SIF i 2.divisjon. Er TLO den spissen som skal skyte oss til medalje eller bør Godset se seg om etter en ny spiss?
  Jeg synes han ble litt borte i går, men han hadde vel et skudd som gikk i sidestolpen før han gikk av med krampe. Nå har han jo ikke spilt så mye i TL i år, og jeg må innrømme at jeg ikke har sett han så mye for 2.laget så jeg føler at jeg kanskje ikke er rett person til å uttale meg akkurat om Lehne Olsen. Det jeg kan si er at det var virkelig synd at Marvin skada seg fordi han hadde funnet formen og begynte å komme seg bra til rette i spissrollen. Det var akkurat som om han fikk et ekstra gir under BP og det var godt å se at det løsna. Generelt så mangler vi noen med den ekstra piffen og teften foran der som er på rett sted til rett tid. Jeg tror at vi bør se oss om etter noe annet for ingenting av det vi har prøvd har klaffa etter Marvin, men det hadde vært fint om det løsna for Lehne Olsen for det er alltid godt når vi satser ungt. Kan jo hende at BP har en unggutt fra egne rekker som vi ikke vet om.

  11749603_10207477689086234_575222640_n

  Som man kan se på bildet, har Martina vært blå i mange år.

  I går møtte GU meget kvalifisert motstand i Torcida, hvordan var opplevelsen på stadion?
  Opplevelsen på stadion var helt syk! Jeg fikk gåsehud bare av å snakke om det før kampen, men det å oppleve det trøkket var helt utrolig. Torcida har en effektivitet og lidenskap som vi må finne tilbake til i Union. I svingen, i selve kjernen, var det vel kanskje en 4-5000 stående og syngende fans som alle fulgte forsangeren unisont. Når skjerfa skulle opp, kom det ikke et her og et der, hele svingen var tapetsert med skjerf på null komma niks. Og langsidene, de står og synger under hele kampen de også! Det er vanskelig å beskrive det egentlig, men det kan sammenlignes med allsang av Gamle Gress mot Aafk for et par år tilbake ganger 100, om ikke 1000!

  Kan du gi oss som dessverre måtte være hjemme en liten oppsummering av hvordan turen har vært?
  Er det nå jeg skal være litt fæl og si at den har vært solrik? Turen har, som alltid, vært fantastisk. Litt spesiell i forhold til andre borteturer jeg har vært på, med tanke på at Union ikke kunne markere seg like mye før og etter kamp pga sikkerheten. Det ble litt vanskeligere å finne hverandre siden man ikke bare kunne gå ned gata og se folk i godsetdrakt her og der, MEN når vi først fant hverandre ble det god stemning! Det blir det alltid på tur.

  Det er ny kamp allerede til helga, har du noen spådommer angående kampen mot Tromsø?
  Tromsø og Godset synes jeg som regel spiller ganske jevne kamper. Tromsø har vært litt av og på i år (mest av), det har vi også, men bortsett fra på topp har vi bra flyt nå. Gutta kommer nok til å være litt slitne med den kampen her i beina i tillegg så det blir nok en sei kamp for dem, men vi håper jo alltid på blå seier.