Supporter’n

  En spalte om supportere

  BP kan absolutt få det beste ut av Marcus igjen. Drømmer allerede om å se Marcus og Marvin på topp i en 4-4-2 formasjon.

  Navn?
  Stian Skaug

  Hvor er din plass på stadion?
  Øverst ved felt U

  Vi er nå inne i en god periode og tross tap mot Stabæk, så er vi ikke langt unna medaljekampen. Har du troen på at vi kan ta medalje i år?
  Har veldig troen på medalje! Vi har både Molde, RBK, Odd og Vålerenga igjen på Marienlyst så jeg har en god følelse.

   

  Hvis du hadde vært Godset-trener for en dag og skulle lagt opp lag og taktikk inn mot kveldens kamp mot Aafk, hva ville planen din vært?
  Jeg ville startet uendret fra forrige kamp, fordi dem kommer til å slå tilbake voldsomt etter tapet mot Stabæk. Taktikken er enkel, sambafotball som alltid.

  11880306_10207582525707084_662474147_n

  Stian har som alltid troen på seier.

  Hva er din favoritt klubb eller supportersang?
  Uten tvil Gamle Gress!

  Jeg tipper de fleste går rundt og plystrer på en sang om en viss superspiss. Hva er dine tanker om returen til Marcus Pedersen? Kan BP og Godset gjøre han til en superspiss igjen, eller har vi brukt 2 millioner på en dårlig spiss?
  Har veldig tro på Marcus Pedersen! Han er en kriger i boksen og kan løpe seg fri fra forsvaret. Med Wikheim og Storflor på kantene + en Iver Fossum på midten tror jeg han kommer til å gjøre det veldig bra! BP kan absolutt få det beste ut av Marcus igjen. Drømmer allerede om å se Marcus og Marvin på topp i en 4-4-2 formasjon.

  Hvis du skulle rangert en topp-3 på «Årets spiller hittil i 2015», hvordan ville den sett ut?
  1) Iver Fossum
  2) Gustav Wikheim
  3) Gustav Valsvik