Supporter’n

  En spalte om supportere

  Jeg tror vi tar medalje og ender på 3.plass. Marcus sin form tyder på at dette kan ende bra. Jeg tror Stabæk kollapser etter salget av Diomande og havner på 5. plass. Odd tar 4, mens Godset tar bronsen. Viking og RBK foran der igjen.

  Navn?
  Andreas Magnussen

  Plass på tribunen?
  Litt opp og til høyre for lokomotivfeltet.

  Det skal spilles kamp på Gamle Gress i kveld. Hvordan tror du vi gjør det mot Haugesund?
  Overkjøring, festaften og 5-1. Det har ikke vært all verden av sambafotball på Gamle Gress i det siste, men i kveld løsner det, selv uten Marcus.

  Hvis du skulle satt opp laget og taktikken til kveldens kamp, hvordan ville det sett ut?
  Bugge i mål selvfølgelig. Vilsvik og Hanin på backene. Høibråten og Horn som stoppere. Abu som sittende, Fossum og Ovenstad som indreløpere. Storflor og Wikheim på kantene og Marco på topp.

  Tror ikke vi trenger å finne opp hjulet på nytt før denne kampen. Her er det bare å kjøre på fra første sekund. Viktig å tørre og å stå høyt, ikke la dem få et sekund til å tenke seg om. Haugesund skal slås hjemme 10 av 10 ganger.

  Ønsker at Høibråten skal starte, slik at vi kan stå høyt og faktisk greie å løpe opp dansken hvis det skulle glippe. Men det glipper jo aldri.

  Hadde vært morro med Marco som spiss, en propell med muskler på topp, akkurat det vi trenger. Likte det lille vi fikk se av han mot 3050 og dessverre så har ikke Sørum og TLO levert varene.

  Det finnes kampanjer som «Fotball skal spilles i helgen» og «1-6-1» som går ut på at man ikke skal spille kamper på fredager og mandager, da dette er veldig ugunstig for mange supportere, spesielt bortesupporterne. Hva er dine tanker rundt at det spilles kamper på fredager?
  Fredagskamper mangler som regel trøkket som man får på lørdag eller søndag. Noe av grunnen kan nok være av at det er få bortesupportere og at folk ikke får med seg at det er kamp. Synd for alle de som virkelig vil dra på bortekamp og ikke får det til pga at det legges til en fredag eller mandag.

  Hadde helt klart vært en fordel om det hadde vært færre tidspunkt å forholde seg til. Men hører at det er forhåndsolgt 6000 billetter til i morgen. Så dette kan jo bli bra, Men viktig å huske på å dra litt tidlig fra jobb som man rekker noen Aass før kamp.

  Vi går en spennende høst i møte der vi med full klaff kan ta medalje. Hvilken plass tror du Godset ender på til slutt?
  Jeg tror vi tar medalje og ender på 3.plass.
  Marcus sin form tyder på at dette kan ende bra. Jeg tror Stabæk kollapser etter salget av Diomande og havner på 5. plass. Odd tar 4, mens Godset tar bronsen. Viking og RBK foran der igjen.

  Har du en topp-5 liste over dine favorittspillere i Godset gjennom tidene?
  Aldri rangert spillerne, men det måtte vel ha blitt noe sånt som dette her:

  1. Jostein Flo
  2. Kovacs
  3. Storflor
  4. Ousman Nyan
  5. Stefan Johansen

  Hvilken sang er din favoritt klubb/supportersang?
  Hyllesten til Marcus. Gåsehudfaktor til 1000.