Supporter’n

  En spalte om supportere

  Mitt tabelltips er som følger: 2. Stabæk 3. Godset 4. Odd 5. Viking 6. Enga. Hvis vi fortsetter på det sporet vi er, så kan vi også ta Stabæk, men jeg tror de kommer til å sikre det selv.

  Navn?
  Kenneth Celius Pettersen

  Plass på tribunen?
  Felt U, rett til venstre bak målet.

  2. Stabæk 47 poeng
  3. Viking   44 poeng
  4. Odd      44 poeng
  5. Godset 43 poeng
  6. Enga     39 poeng
  Slik ser tabellen ut med seks kamper igjen. Hvis du går gjennom terminlisten for de siste kampene, både for Godset og lagene rundt, kan du sette opp et tips til hvordan tabellen ser ut i november?
  Mitt tabelltips er som følger:
  2. Stabæk
  3. Godset
  4. Odd
  5. Viking
  6. Enga
  Hvis vi fortsetter på det sporet vi er, så kan vi også ta Stabæk, men jeg tror de kommer til å sikre det selv.

  Favoritt klubb/supportersang?
  Det er vanskelig å plukke en, men tvunget til det så er det uavgjort mellom Evig Liv og Blå Magi, mens på kamp står det mellom Storflor-sangen og Marcus sin nå som han er tilbake

  Hva er ditt første minne med Strømsgodset?
  At jeg var sint på min far og onkel (som er FKH supporter bosatt i Sauda) fordi de skulle på Cupfinale i 91, og jeg fikk ikke lov å bli med.

  12037707_10153507593427559_132192754_o

  Kenneth har god tro på at Godset tar medalje i 2015.

  Det er ny kamp allerede i morgen, det er hjemmebane og et antatt svakere lag som kommer på besøk. Hvordan mener du BP bør sette opp laget? Han burde nok holde seg til det faste, muligens vurdere hvem som skal være partner med Valsvik, men det hadde vært morsomt å prøve en 442 med Marco og Marcus på topp. Eller kanskje en 4231 med Marco eller Marcus som hengende spiss. Så min «drømme»-11’er til denne kampen er: Bugge – Vilsvik, Valsvik, ????, Hanin – Wikheim, Fossum, Abu, Storflor – Marco, Marcus.

  Godset forsterket enkelte posisjoner i sommervinduet. Hva er dine tanker om hvilke spillere eller spillertyper som bør hentes inn i vinter for å gjøre Godset til en gullkandidat igjen?
  Med tanke på skadeplager og mulige overganger, så kunne vi trengt noe i forsvar, og ellers en kant ekstra. En yngre keeper med lokal forankring hadde heller ikke vært å forakte (*host* Cramer *host*), mens det hadde vært morsomt å beholde Marco, for med de tre M’er i form på topp kan det bli mange mål.

  Nå har heldigvis BP fått tillitt som hovedtrener for Godset, men hvis man skal spekulere og tenke seg at han nå var på utgående kontrakt. Hvilken trener kunne du tenkt deg til Godset?
  Vanskelig å si, jeg har egentlig ikke noen særlige favoritter, men utenom å få Deila tilbake er det per dags dato ingen jeg egentlig ser for meg som en klar Godset-trener (utenom BP da)

  Hvis du skulle satt opp 2 drømme 11’ere. En fra 1990-2005 og en fra 2005-2015, hvordan ville de sett ut? Og hvem tror du ville vunnet?
  Vanskelig som supporter, alt for mange man er glad i.

  1990-2005:
  Thomas andre Ødegaard – Erland Johnsen, Lars Granaas, Camitz, Jan Wendelborg – Hansi, Elvis Hagen/Ousman Nyan, Christer George, Odd Johnsen, Lasse Olsen, Jostein Flo

  2005-2015:
  Adam Larsen Kwarasey – Mounir Hamoud/Joel Riddez, Deila, Alexander Aas/Birger, Vilsvik -Winsnes/Fossum, Abu, Stefan Johansen, Wikheim, Storflor, Marcus Pedersen.

  Resultat: 1-3. 05/15-laget hadde vunnet, selv om jeg tror det hadde blitt en jevn og spennende kamp.

  Som supporter er det jo noen spillere som har mistet plassen på grunn av oppførsel/valg senere i karrieren, og samtidig er det noen som får plass selv om bedre spillere er på «benken», fordi minnene avgjør. Jeg er glad det ikke er min jobb å ta ut laget jeg.