Supporter’n

  En spalte om supportere

  Mitt aller første minne med Strømsgodset er at jeg var med pappa på kamp og vi satt et sted på DT-tribunen. Husker ikke hvilke kamp det var, men jeg husker opplevelsen. Jeg var vel en 4-5 år. Det var så utrolig gøy! Siden den dagen har jeg alltid vært på kamp.

  Navn?
  Steffen Husmo

  Plass på tribunen?
  Litt til høyre for målet, rad 3-4-5, felt U.

  Favoritt klubb eller supportersang?
  TJa, vanskelig å si. C-laget har jo produsert slager på slager, samt at GodsetUnionen har fått et veldig bra utvalg. Men jeg tror nok jeg må gå for det kjedelige og vanligste svaret, Gamle Gress.

  Det er landslagspause og Norge har for en gangs skyld mulighet til å kvalifisere seg til et mesterskap. Dessverre er denne troppen uten en eneste Godsetspiller. Hvilken/hvilke spiller/spillere ser du for deg er neste fra Godset til å bli tatt ut i en landslagstropp?
  Jeg ser for meg at Iver Fossum er den neste som blir kalt inn i en landslagstropp. Lars Vilsvik og Marcus Pedersen er to jeg håper virkelig finner formen til neste sesong og kan spille seg inn i en landslagsdiskusjon. De har nivået inne, men har manglet litt de siste sesongene. Vilsvik har vært mer solid i år enn på lenge og Marcus trenger litt mer tid.

  Hva er ditt første minne med Strømsgodset?
  Mitt aller første minne med Strømsgodset er at jeg var med pappa på kamp og vi satt et sted på DT-tribunen. Husker ikke hvilke kamp det var, men jeg husker opplevelsen. Jeg var vel en 4-5 år. Det var så utrolig gøy! Siden den dagen har jeg alltid vært på kamp. Fra å stå på ståtribunen der den nye hovedtribunen står i dag, stå sammen med «Små Blå» eller å sykle til kamp for å få gratis inngang i klokkesvingen, har jeg vært der.

  Går det an å beskrive hvor mye Strømsgodset betyr for deg?
  Absolutt ikke! Det ordet har ikke blitt funnet opp enda.

  Neste kamp for de blå er hjemme mot Odd. Har du en spådom på hvordan kampen blir og resultat?
  Vi vinner 3-1. Vi henter inn en tidlig scoring fra Oliver Occean og leder 2-1 til pause. Den avgjørende scoringen kommer rett før fulltid. Kampen bølger ganske mye fram og tilbake, men Godset er best og skaper de aller største farlighetene. Gustav Valsvik storspiller i midtforsvaret.

  Hvem mener du har vært Godset sin beste spiller i år?
  Jeg synes Iver Fossum har vært den stabilt beste spilleren for Strømsgodset i år.

  Så til slutt må du velge:
  Marcus Pedersen eller Ola Kamara?
  Marcus Pedersen

  Stefan Johansen eller Mohamed Abu?
  Stefan Johansen

  Eirik Markegård eller Gardar Johansson?
  Håpløse valg! Vil aldri se de to i klubben igjen.

  Joel Riddez eller Florent Hanin?
  Joel Riddez

  Alexander Aas eller Glenn Andersen?
  Førstnevnte har betydd utrolig mye for Godset, men jeg velger å si Birger.