Supporter’n

  Spesialutgave: Kiosksjefen

  Denne ukens utgave av "Supporter'n" har vi viet til driftsansvarlig for Marienlyst Arena, Ståle Gundersen. Han ønsket å gi oss en oppdatering på kioskfronten for GodsetUnionen.

  Ståle Gundersen er mangeårig Godset-supporter, og nå driftsansvarlig for Marienlyst Arena. Han har, i samarbeid med et strålende team, i år fått ansvar for å drifte kioskene på Marienlyst på kampdag. Det er ingen hemmelighet at kioskene, som er ved vår tribune, ikke alltid har levert til terningkast 6. Ofte har de ikke levert varm kaffe engang.

  I tillegg til å drifte kioskene, har Ståle også ansvaret for VIP-seksjonen på hovedtribunen. På VIP-corner (avdelingen i hjørnet mot vår tribune) ønsker Ståle å invitere oss inn etter kamp, og han kan selvfølgelig lokke med gode priser på øl. Vi får medlemspris på øl ved fremvisning av medlemskapsbevis. Dette er noe som vil gjelde på alle arrangementer i regi av Marienlyst Arena. (Se hele intervjuet med Ståle nederst i saken).

  I morgen spiller Strømsgodset hjemme mot Sogndal på Marienlyst. I den anledning vil det bli satt opp et øl-telt utenfor stadion i regi av Marienlyst Arena og GodsetUnionen. Teltet åpner klokken 12.00 og stenger klokken 21.00! Dette gir muligheten for mat og drikke, samt en hyggelig prat med kjentfolk både før og etter kampen.

  Vi kan bekrefte at sportslig leder i Strømsgodset, Jostein Flo kommer i teltet før kampen og at hovedtrener Bjørn Petter Ingebretsen, stiller opp i teltet etter kampen.

  I teltet blir det salg av:
  – Øl                                 68 kr
  – Vin                               78 kr
  – Brus                            30 kr
  – Pizza                           30 kr
  – Pølser                         25 kr
  – GU skjerf                   100 kr
  – GU T-skjorter            100 kr

  Vi håper å se deg i teltet!