Supporter’n

  En spalte om supportere

  Husker godt jeg satt på skuldrene til fatter'n i klokkesvingen som guttunge, stolt medlem av "Små Blå". Men det er én kamp jeg husker godt: Nedrykk fra Tippeligaen i 1999. Kvaliken mot Start, returoppgjøret på Marienlyst. Vi rundspilte Start, men klarte ikke å score. 0-0 etter 90 spilte minutter, med dette resultatet er vi i Tippeligaen neste år! 2 minutter på overtid scorer Start på en av sine få sjanser og vi rykker ned. SURT!

  Navn?
  Tom Cato Claussen

  Plass på tribunen?
  Langt ned på felt U, rett til høyre for lokomotivfeltet.

  Favoritt klubb/supportersang?
  Jeg synes vi har utrolig mange bra sanger, men beste klubbsang må være Blå Magi. Når det gjelder supportersanger er det vanskelig å velge én. Men de beste sangene er de som skaper bra trykk i hele Godsetunionen, for eksempel «Hello» og «Når jeg ser deg Godset».

  Hva synes du om serieåpningen Godset har hatt?
  Innledningen på sesongen har ikke vært overbevisende, sliter med å få tempo i ballen og skape sjanser. Men med to strake sliteseiere nå er skuta i ferd med å snu, og maskineriet kommer til å male på utover sesongen.

  Hvem av de nye spillerne synes du har hatt den beste starten på Godset-karrieren sin?
  Personlig synes jeg ingen av nysigneringene har prestert opp mot forventet. Parr må komme mer inn i spillet, blir mye løpende opp og ned uten å være involvert. Høiland trenger å score et par mål så er han i gang. Keita er tilbake i Drammen, forhåpentligvis skadefri fremover, vært frisk de minuttene han har spilt.

  Mange kritiserer Godset for måten de spilte på mot Stabæk i midtuken. Forventer du finspill hver kamp eller er poengene viktigere enn spillet?
  Det viktigste er seier og 3 poeng. Bra å vinne på dårlige dager! Men husker ikke sist Godset dunka ballen vekk så fort de fikk den i beina. Lite underholdene. Viktig å huske at flere sentrale spillere er borte fra 2015, så laget trenger litt tid. Regner med at spillet setter seg utover våren!

  Har du et resultattips før dagens kamp?
  3-1.

  Hva er ditt første minne med Strømsgodset?
  Husker godt jeg satt på skuldrene til fatter’n i klokkesvingen som guttunge, stolt medlem av «Små Blå». Men det er én kamp jeg husker godt: Nedrykk fra Tippeligaen i 1999. Kvaliken mot Start, returoppgjøret på Marienlyst. Vi rundspilte Start, men klarte ikke å score. 0-0 etter 90 spilte minutter, med dette resultatet er vi i Tippeligaen neste år! 2 minutter på overtid scorer Start på en av sine få sjanser og vi rykker ned. SURT!