Supporter’n

  En spalte om supportere

  Godset har jo ofte handlet spillere som har vært dårlig trent og har dårlig selvtillit på banen. Man treffer ikke med alle kjøp man gjør, sånn er det i fotballen. Jeg ber bare om at Jostein finner frem flosshatten og drar opp en klassesignering i sommervinduet. Zlatan er jo ledig på markedet etter sesongen.

  Navn:
  Geir Inge Johansen aka GI JOE

  Plass på tribunen.
  Bak mål på GU tribunen, sammen med Arnesvingen. Jeg er eneste i Arnesvingen under 100 kg, så jeg har egen dispensasjon til å stå der.

  Hvilken sang er din favoritt klubb/supportersang?
  Supportersanger er noe av det kuleste som er på kamp. Når hele Marienlyst synger så blir det magisk stemning.  Jeg liker de sangene som alle kan være med på og som alle kjenner. For meg er «Når jeg ser deg Godset» og Marcus Pedersen-sangen de som lager best stemning.

  Hva gjorde at du ble interessert i Godset?
  Jeg er fra Sande og ingen i familien var spesielt fotballinteresserte da jeg var liten. Så det var først i 7.klasse, når jeg fikk dra alene på kamp med en kompis og storebroren hans som kjørte bil, at jeg ble ordentlig interessert i Godset.

  Da sto vi på jernbanesvillene bak innbytterbenken til motstander laget og forsøkte å se kamp.  Sto du nederst ble du nesten klemt i hjel når Godset scoret. Sto du bakerst så du ingen ting.
  Det har blitt voksne 24 år som supporter nå. Og det blir stadig mer morsomt å følge Godset. Kanskje ikke bare på grunn av fotballen, men alle de andre fantastiske supporterne som man treffer hver søndag når Godset spiller.

  Jeg må jo tilføye at fatter’n nå er såpass ivrig, at han ringer etter hver Godset-kamp for å spørre hvordan de spilte og hva jeg syntes om kampen, så det er kanskje på tide å ta han med på en kamp.

  Men alt i alt så tror jeg det er mye med samholdet og engasjementet blant supporterne rundt Godset, som ble nøkkelen for meg og min interesse.

  Hvilken spiller har vært den ”største”  for deg i tiden som du har fulgt Godset?
  Det har vært noen spillere som har utmerket seg , og som man følger litt mer enn andre.

  Jeg kommer ikke utenom Jostein Flo. Han gjorde det bra på banen og han gjør det bra der han er i klubben nå. – bygger seg opp til å bli en legende på og utenfor banen for Godset.

  Godset storspiller ikke for tiden og dermed kommer bekymring blant supporterne.  Hva mener du mangler med dagens Godset sammenlignet med Godset vi så siste del av sesongen i fjor?
  Nja, som supporter kunne jeg vel og har vel rett til å lire ut noen gloser om hva jeg synes BP og Godset gjør feil. Men skal jeg det?… Nei. Vi kan vel ikke vente noe annet når du mister 3-5 spillere som var fast på laget. Hvor skal vi ligge på tabellen? Jeg tror vi skal stikke fingeren i Gamle gress og være fornøyde med den starten vi har hatt i år, det så Tross alt verre ut i fjor. Jeg regner med at BP og gutta har kontroll på dette, og vet hva som skal til for å vinne kamper utover sesongen. (ikke som i Start kampen hvor vi taper 2 poeng)

  Men…. Jeg kunne ønske meg mer av de kontringene vi gjorde i fjor og litt mer rett på mål og ikke bare sidelengs.
  Alt i alt synes jeg at BP og resten av trenerapparatet gjør en god jobb, med de midlene de har til rådighet.

  Ingen av de nye spillerne vi kjøpte i vinter har slått til for fullt i Godset. Er det en spiller du ønsker deg inn i sommervinduet?
  Godset har jo ofte handlet spillere som har vært dårlig trent og har dårlig selvtillit på banen. Man treffer ikke med alle kjøp man gjør, sånn er det i fotballen.
  Jeg ber bare om at Jostein finner frem flosshatten og drar opp en klassesignering i sommervinduet. Zlatan er jo ledig på markedet etter sesongen.

  Hvilke spiller mener du har vært Godsets beste spiller hittil i sesongen?
  Jeg synes den spilleren som har stått frem og forhåpentligvis snart kan score på corner for Godset i år er Gustav Valsvik.  Nå skal vi vel ikke snakke om landslaget og sånt, men han har vært den mest solide midtstopper i Tippeligaen i år i mine øyne.

  Til slutt, har du et resultattips før kampen mot LSK i morgen?
  Det blir en vanskelig kamp i morgen der vi sikkert får en i tryne av Jradi, og om ikke Marcus er på og kriger mot Kippe så kan det bli hardt å ta 3 poeng fra LSK.

  Jeg tipper at kampen ender uavgjort 2-2 og men jeg håper så inderlig at jeg tar feil og at Godset vinner.