Supporter’n

  Spesialutgave

  Vi har allerede hatt en prat med Jakob Glesnes. Denne gangen står de to andre nysigneringene Kristoffer Tokstad og Eirik Ulland Andersen for tur.

  Vi har denne uken tatt en prat med både Kristoffer Tokstad og Eirik Ulland Andersen.

  kristoffer-tokstad_

  Kristoffer Tokstad

  Kristoffer Tokstad, velkommen til Drammen og til Strømsgodet.

  Du har allerede fått debuten din i en kamp vi taper 0-2 for Molde. Drammens tidende gav deg 4 på børsen og du skaper to sjanser tidlig i 1.omgang. Hvordan vil du selv oppsummere debuten din?
  Det var selvfølgelig morsomt å få debuten på hjemmebane. Det er kjedelig å tape og litt uvant å spille spiss, selv om det kun var en nødløsning. Jeg gleder meg til å få spilt kant i neste kamp og vise hva jeg er god for der.

  Hva gjorde at du valgte å komme til Drammen nå som Sarpsborg faktisk er i bedre form enn Godset?
  Det har vært en god periode i Sarpsborg, men når jeg fikk muligheten å gå til Godset så tok jeg den. Det virker som en veldig fin klubb utad og man har jo sett hvordan andre har utviklet seg mens de har vært her. Det er veldig positivt å vite at man kommer til å ta steg her.

  Hva føler du at du som ny spiller kan bidra med inn i en spillergruppe som per nå ikke akkurat oser av selvtillit og gladfotball?
  Jeg må ta med meg selvtilliten fra Sarpsborg, der alle turte å prøve hele tiden. Det er viktig å slippe seg løs, ikke bare gjøre safe valg. Man må slippe seg løs og prøve å få med seg de andre på den tankegangen.

  Du er i likhet med f.eks Tokmac og Eirik Ulland Andersen; ung, lovende og sulten på spilletid. Uten å nødvendigvis rakke ned på de nevnte men hva gjør at det er du som skal få en plass i 11ern hver helg?
  Jeg håper å vise meg positivt på treningene. Jeg ønsker å bidra med entusiasme og energi i spillet. Jeg tror det kan være viktig i den situasjonen laget er i nå.

  Det er nå en landslagspause, der Norge møter blant annet Tyskland på hjemmebane. Hvilke ambisjoner har du i forhold til spill på landslaget?
  På kort sikt er det å gjøre det så god som mulig for Godset. Å vinne kamper i serie og å gå videre i cupen er viktig. Jeg har selvfølgelig ambisjoner om å spille på landslaget, da jeg har en del kamper for aldersbestemte landslag og tror at om jeg fortsetter å utvikle meg så vil sjansen komme. Det er jo klart at alle ønsker jo på et tidspunkt å prøve seg i utlandet, men akkurat nå er fokuset på å gjøre det best mulig for Strømsgodset.

   

  Eirik Ulland Andersen

  Eirik Ulland Andersen

  Først av alt, velkommen til Godset og Drammen. Hvordan har dine to første uker vært?
  Den første tiden var litt stressende, men det har vært veldig gøy og lærerikt på kort tid. Det er en veldig fin gjeng.

  Hva var det som gjorde at du valgte Godset?
  Det var de som ville ha meg mest rett og slett. Det er en toppklubb i og jeg tror nok at alle fotballspillere i Norge vil ønske å spille for Godset om de får mulighet. Godset spiller fin og underholdende fotball, i tillegg så er det veldig gode supportere her.

  Kan du si noe om hva du opplever som de største forskjellene fra din tidligere klubb Hødd og Strømsgodset?
  Alt er større. Større støtteapparat, bedre spillere individuelt, større oppmerksomhet rundt klubben.

  Mange er spent på hva du kan bringe til et Godset som ikke spiller sin beste fotball for øyeblikket. Hva mener du selv er dine største kvaliteter både på og utenfor banen?
  Jeg er på meg selv om en kreativ spiller, har en god fot og ønsker å komme inn å bidra til å skape energi i spillet og angripe. Utenfor banen er jeg en stille og rolig gutt, men som er glad i å være med andre mennesker og skape god steming.

  Hva er ambisjonene dine videre som fotballspiller? Er det landslaget, spill i utlandet, eller er det å bli klubblegende i Godset?
  Jeg har satt meg delmål helt siden jeg spilte for Vard i 2.div. Jeg har tatt stegene jeg ønsker og endelig klart å komme meg til TL. Målet nå er å gjøre det best mulig for Godset og hjelpe de tilbake til toppen.

  Godset er ikke langt bak medalje og E-cup, samtidig som vi er i en kvartfinale i cupen. Enkelt greit – har du trua?
  Ja, det er fortsatt mye å spille om, så det kan bli en morsom høst. Jeg håper at jeg og de andre nykommerne kan bidra til å løfte laget og bidra til at det kommer edelt metall til Drammen.