Supporter’n

  Spesialutgave: Bli kjent med styret

  De fleste vet nok at GodsetUnionen har et styre, men vet de fleste hvem de er? Her er en kort presentasjon av hver enkelt med uttalelser fra lederen selv.

  GodsetUnionens styre består i år av åtte dyktige medlemmer, som på frivillig basis legger ned en stor jobb for at GodsetUnionen skal drives på en så god måte som mulig. De legger til rette for gode prisvilkår på billetter, sesongkort og på borteturer i regi av foreningen.

  THOR ARNE HANSSEN

  Rolle: Leder av GodsetUnionen og talsmann.
  Styremedlem siden: 2011
  Thor Arne er en hardtarbeidende leder, både i og utenfor møterommet. Han har mange ideer om hvordan GU skal gjøres til en bedre supporterforening både for medlemmene og på tribunen. Thor Arne har nok hisset på seg noen og enhver i administasjonen på SIF-huset med sine tydelige meninger om både drift, spillestil og laget i sin helhet.

  ANITA JOHANSEN

  Rolle: Økonomiansvarlig
  Styremedlem siden: 2015
  Lederens beskrivelse: Anita holder oss gutta i ørene, noe som ofte er nødvendig, når ville ideer hagler på styremøtene. Anita har stålkontroll på den økonomiske biten, samtidig som hun ofte bidrar med mye rundt møtevirksomhet og på arrangementer i regi av GU.

  KAROLINE NARUM

  Rolle: Medlemsansvarlig
  Styremedlem siden: 2017
  Lederens beskrivelse: Karoline er ny av året, men har likevel satt sitt preg i styret. Hun er lærevillig og har blitt veldig dyktig på kort tid. Hun er rask til å ordne opp når hun får arbeidsoppgaver fra styret og når medlemmene peprer henne med spørsmål rundt medlemskap. Jeg håper og tror at alle som har henvendt seg til Karo hittil, sitter igjen med en følelse av god service og god hjelp. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med henne.

  TRULS W. SCHØNE

  Rolle: Tribunesjef/TIFO-ansvarlig
  Styremedlem siden: 2011
  Lederens beskrivelse: Truls legger ned en enorm jobb som TIFO/tribunesjef. Ofte føler jeg at han ikke kan roses nok. Mange har nok ikke en anelse om hvor mange timers innsats Truls gjør for at GodsetUnionen skal gi et best mulig verbalt og visuelt inntrykk på tribunen. Det er nok lett å ta jobben Truls gjør for gitt, så til slutt vil jeg tilføye: TUSEN TAKK TRULS! Uten ditt bidrag hadde GU vært tynn suppe på tribunen.

  MARIUS IVERSEN

  Rolle: Reisegruppa
  Styremedlem siden: 2015
  Lederens beskrivelse: Marius har sittet i reisegruppa i to år nå og begynner å få god erfaring i rollen. Hans primæroppgave er å forhandle frem gode priser med både busselskapene og eventuelle hoteller og puber i kampbyen. Jeg føler Marius ofte klarer å gjøre turene i regi av GU så gode og billige som mulig, slik at vi kan levere en god pakke til våre medlemmer.

  KIM U. ROLUND

  Rolle: Reisegruppa/ Sosiale medier
  Styremedlem siden: 2015
  Lederens beskrivelse: Kim  er styrets potet. Han kan brukes til det meste, men primæroppgavene ligger i å bistå Marius i reisegruppa, samtidig som han er twitter og facebook-ansvarlig. Kim har et stort engasjement for klubb og supporterforening og er ofte pådriver når saker skal ut og reiser skal pushes. Meget dyktig på å ligge i forkant hva gjelder opprettelse av arrangementer på FB og turpåmelding på vår egen hjemmeside.

  ROGER ANDERSEN

  Rolle: Sponsoransvarlig
  Styremedlem siden: 2014
  Lederens beskrivelse: Roger en meget stor ressurs i styret. Han har et stort kontaktnettverk som gjør at det stadig vekk tilfaller GU noen kroner fra lokale bedrifter og aktører. Dette bidrar igjen til at vi kan gjennomføre arrangementer og borteturer slik vi ønsker. Roger er, som mange av de andre i styret, en stå-på-type som gjerne bidrar på flere områder. Roger er hjelpsom og har en gjennomføringsgrad som er meget bra.

  BJØRN-ANDREAS B. FINSETH

  Rolle: GodsetUnionen-media
  Styremedlem siden: 2011
  Lederens beskrivelse: Bjørn-Andreas er en av de som har sittet lengst i styret, sammen med meg og Truls. Han har tidligere hatt rollen som medlemsansvarlig men har de siste årene gått over i en rollen som har utviklet seg til å bli GU-media, som blant annet har ansvaret for «Supporter’n».  B-A har som mål å lage gode saker som skal være aktuelle og spennende for våre medlemmer, både i form av tekst og video. Jeg vet han har store ambisjoner i år, så her er det bare å følge med fremover.