Supporter’n

  En spalte om supportere

  Han ble tatt med på sin første kamp i en alder av 3 uker, så man kan trygt si at Christer ikke hadde noe valg. Han måtte bli en godsetunionist.

  Navn?
  Christer Nilsen

  Plass på tribunen?
  Nederst på felt U

  Favoritt klubbsang og tribunesang?
  Det må være «Godset fra Drammen» og «Du fyller mine sanser»

  Hvordan ble du godsetsupporter?
  Pappa, som og er en veldig ivrig unionist, tok meg med på kamp da jeg var 3 uker gammel og jeg har vel vært godsetsupporter siden.

  Vi har hatt en dårlig sesongstart – hva er ditt inntrykk av Tor Ole Skullerud sitt prosjekt så langt?
  Jeg er ikke veldig overbevist enda. Det har vært veldig mange dårlige kamper med for lite energi og samspill. Tor Ole sitt prosjekt kommer til og ta litt tid. Det er veldig likt det første året til Deila der han ikke gjorde det så bra. Men jeg har troa på at dette snur og at vi er høyere på tabellen til slutt.

  Hva må gjøres for å snu den dårlige trenden?
  Det er vel å spille bedre selvfølgelig, men de må bedre samspillet og kvaliteten. Det er altfor ofte at innleggeneblir for lange eller for korte. Det er og lov til å skyte utenfor 16-metern og ikke bare skyte innenfor. Det må «trøkkes» mer til i dueller og gi 100% i hvert løp begge veier på banen.

  Hvis du skulle valgt en spiller Godset skulle signert til sommern – hvem og hvorfor?
  Jeg ønsker meg en midtbanegeneral, så jeg vil ha Stefan Johansen tilbake. Han er en som kan styre kampene fra midtbanen og han er en spiller som vi mangler på midtbanen i dag.

  GU er 20 år i år. Hva er ditt inntrykk av GU som supportergruppe?
  Mitt inntrykk av GU som supportergruppe er at det er en fin gruppe. Vi har bra stemning på borte og hjemmekamper, gir alt i kampene uansett hvordan det går på banen. Det har vært veldig bra i de to siste bortekampene mot Kristiansund og Odd.
  I førstnevnte sto vi igjen 30 mann i over en time på stadion og sang selvom vi tapte 2-0. Det samme gjentok seg i Skien, der vi sto igjen i en halvtime, tross et surt tap der også.

  Du får lov til å bestemme laget mot Tromsø – hvordan ville det sett ut?
  (4-4-1-1)
  Janukiewicz
  Vilsvik – Glesnes – Madsen – Ringstad
  Ulland – Junior – Rubio – Tokki
  Jradi
  Tagbajumi

  Hva er ditt resultattips for kampen mot Tromsø, med det laget Tor Ole Skullerud plukker ut?
  Tromsø 1
  Godset 2