Supporter’n

  En spalte om supportere

  1. Få frem humøret igjen 2. Få frem det at jobben ikke er godkjent før krampa sitter 3. Utnytte de beste egenskapene til hver enkelt spiller

  Det er endelig fredag og ukens supporter skal presenteres.

  Navn?
  Joachim Hatleberg Nielsen

  Plass på tribunen?
  Nedre felt U.

  Hvordan begynte du å følge Strømsgodset?
  Min far er Strømsø/Gulskogen gutt, han er oppvokst i Tårnveien og Nybyen. Så for min del ble jeg supporter på ekte «Blå magi»-vis. Kjærligheten til Godset kom da pappa tok meg med på kamp og har vært der siden.

  I vår neste kamp har vi Haugesund på bortebane – hvordan ville du satt opp laget?
  Bugge

  Vilsvik – Høibråten – Valsvik – Hanin

  Nana – Ovenstad – Fossum

  Wikheim – Lehne Olsen – Kastrati

  Det har vært mye blest rundt David Nielsen i det siste. Har du tre tips til hvordan han/laget kan få skuta på rett kjøl igjen?
  1. Få frem humøret igjen
  2. Få frem det at jobben ikke er godkjent før krampa sitter
  3. Utnytte de beste egenskapene til hver enkelt spiller

  Jostein Flo blir av mange sett på som «Gudfaren» i klubben og er som regel hjernen bak signering av nye spillere – hvem ønsker du deg som nestemann til å skrive under på en kontrakt i Josteins slitte blå sofa?
  Noen ganger står du på stadion og tenker hvor enkelt det ser ut fra vårt ståsted. Kanskje jeg skulle signert selv og prøvd på det som vi på tribunen alltid sier er så enkelt. «Hvorfor lobbet du bare ikke?» «Hvorfor passet du ikke i det ene sekundet?» Hehe. Jossebass & Co har svært sjelden hentet noen som ikke passer inn i stilen. Er det noe jeg gjerne skulle hatt, så må det være en robot på topp som kan garantere 20 mål! Håper det løsner for en av de 4 vi har. Skal en kjempe om edelt metall, så mener jeg en spiss skal score minst 12 mål. Men det å komme med et spesifikt navn syns jeg er vanskelig.

  Hvilken supporter eller klubbsang er din favoritt?
  Heia heia SIF har jeg alltid hatt sansen for. Skikkelig god låt på anlegget og på stadion!

  Hvem er din favorittspiller siden du begynte å følge Strømsgodset?
  Hadde alltid og vil alltid ha sansen for Ousman Nyan! Men det ligger en ny favorittspiller å lusker, men han må ha et par år til på baken, Iver Fossum. En glede å se han spille!

  Til slutt – en overtidsscoring av Peter Kovacs i semifinale mot 3050 i cupen?Eller en langhelg i Paris med frøkna?
  Ufint spørsmål når frøkna er ihugga Godsetunionist hun og. Men svaret må bli: ja takk, begge deler. Men at Kovacs avgjør mot 3050 i semifinale i cupen gjør at den langhelga i Paris blir utsatt til dagen etter cupfinaleseier!