Supporter’n

  En spalte om supportere

  "Supporter'n" denne uka har troa på at det endelig snur. Om hans tips om en kontrollert 2-0 seier går inn, gjenstår å se på mandag.

  Navn?
  Thomas Klophus

  Plass på tribunen? 
  Nederst på felt U (Lokomotivfeltet)

  Favoritt klubb og tribunesang?
  «Kom igjen gutta i blått» og «Gamle gress», Norges beste supportersang!

  Hvordan ble du interessert i Godset?
  Min far dro meg med på Godset kamp i 10 års alderen og i takt med årene har interessen økt og økt.

  Hva mener du er årsaken til den dårlige seriestarten vi har hatt og hva mener du bør gjøres for å endre dette?
  Ny trener og en litt annen spillestil må ta sin del av «skylden», men også en del situasjoner ute på banen der marginene ikke har vært helt på vår side, som f.eks. et par skudd i tverrliggeren fra Bassel borte mot Sogndal, som godt  kunne gjort poengfangsten bedre. Gutta må også få opp treffsikkerheten på pasningene, ha bedre bevegelser foran ball slik at vi ikke hele tiden må ha mange touch på midten, noe som gjør oss lett og lese for motstanderen.

  Har vi de rette type spillere i Godset til å være et topplag, eller har vi supportere for høye forventinger til klubben?
  Ja, vil si at vi har spillere i troppen til og være et topplag, forventingene er litt høye, men sånn skal det være. Engasjement og forventinger er bra!

  Mandag møter vi Viking, som også har hatt en dårlig start på sesongen. Hvor viktig er det med seier i denne kampen?
  Det er alltid viktig med 3 poeng, spesielt for å klatre på tabellen og ikke minst for gutta skal få tilbake litt selvtillit.

  GodsetUnionen har fått mye skryt for sin innsats hittil i sesongen. Hvor viktig er det at man klarer å opprettholde nivået på tribunen, og ikke faller i fellen med å «sutre» for mye?
  Vi er den 12. mann møt opp på stadion, syng høyt, syng Strømsgodset! Det forplikter å være i GU. Vi støtter laget uansett.

  Til slutt, hva er ditt resultattips før mandagens kamp?
  Nå snur det endelig, vi vinner kontrollert 2-0.