Supporter’n

  Denne supporteren har troen på 3 poeng og god stemning

  Ukens supporter er Hans erik Jakobsen og her er noen av hans betraktninger

  Navn:
  Hans Erik Jakobsen

  Favoritt klubb/tribunesang?:
  Godset fra Drammen
  Du fyller mine sanser

  Plass på tribunen?:
  Lokmotivfeltet

  Hvordan ble du interessert i Godset?
  – Jeg tror min første kamp var i 96/97 når jeg så Godset vs Kongsvinger på Gjemselund, siden har jeg fulgt med.

  Vi startet jo sesongen elendig, men nå har vi begynt å plukke masse poeng. Hva tror du er årsaken til at vi har klart og snu dette?
  – Noe av grunnen til en dårlig start er vel at det tar tid å sette sammen et nytt lag og ny trener, men det viktigste er vel at man står sammen i tøffe og gode tider.

  Fransisco Junior skrev igår under på en ny kontrakt med klubben, hvor viktig var det for klubben at han signerte en ny kontrakt?
  – Fransisco er en nøkkelspiller så dette er fantastisk. De vi har skrevet nye kontrakter med i år er veldig viktige. Dette er et signal om at vi ikke bare ønsker å selge de beste spillerne våres ,men heller bygge lag rundt de.

  Hva er det beste øyeblikket du har opplevd med Godset?
  – Noen av mine beste øyeblikk er selvfølgelig bortekampen i Madrid, cupgull, seriegull og ikke minst semifinalen mot Odd Grenland

  Gu-tifo leverte nok en gang Tifoshow ut av en annen verden mot Rbk. Hva syns du om jobben de legger ned for og få til slike show?
  – Tifo-gruppa med Truls i spissen gjør en kjempe jobb og det er noe helt annet å gå på kamp nå kontra 90 tallet / begynnelsen av 2000 tallet. Det er gøy å gå på kamp når det skjer litt på tribunen, Det gir en sånn gåsehud effekt. Her legges det ned mange timers jobb.

  Tribune innsatsen har også vært helt enorm i det siste. Hvor mye tror du det har og si for spillerne og ha supporterne i ryggen?
  – Det at Godsetunionen er på jobb er viktig ref Vålerenga kampen hvor de henter seg inn når det koker på tribunen. Dette tror jeg er en vesentlig faktor for at Godset gjør det bra.

  Til helgen venter Tromsø på motsatt banehalvdel. Åssen kamp ser du for deg at det blir? Hva tror du resultatet blir?
  – Blir nok en tøff kamp. Tromsø er i siget om dagen, men hjemme på Marienlyst skal vi slå alle. Jeg tror det blir viktig med full trøkk på tribunen fra start. Tipper 3-1 til Godset.