Supporter’n

  Denne Supporter'n har troen på en spennende høst.

  Denne ukens supportern er Tommy Grøtåsen og her er noen av hans betraktninger.

  Navn
  -Tommy Grøtåsen

  Plass på tribunen
  -Lokomotivfeltet

  Favoritt Klubb/tribune sang?
  -Favorittsang er det mange gode å velge mellom men ender opp med (jeg kan ikke få nok) elsker den sangen med masse trøkk.
  Klubbsangen må vell være Vi følger Godset.

  Hvem spiller mener du til nå har vært Godsets klart beste denne sesongen?
  -Beste spilleren så langt er vrient å velge det å, men vil trekke fram spesielt Basel Jradi.

  Nå har vi to strake seiere på bortebane etter 1 års ventetid, Hva tror du er grunnen til at gutta har begynt og prestere borte også?
  -Grunnen til bortebanesuksess er nok fordi vi tørr å spille vårt spill borte, men også blitt litt mer kyniske. Vi har også spillerne til å avgjøre en jevn match, eksempel Jradi mot Viking,

  Nå er det kun 6 poeng opp til medalje,Tror du vi kan ta medalje?
  -Når det gjelder medalje er jeg dypt imponert over at vi har løftet oss så godt etter en elendig vårsesong og trur det er fullt mulig med medalje så lenge vi forsetter å kapre poeng borte og vinne kamper hjemme.Neste hjemmekamp mot Odd og Fagermo blir veldig viktig sådan.

  Neste hjemmekamp møter vi Odd,åssen kamp ser du for deg at det blir?
  -Apropos Odd kampen, veldig vikitig som sagt å vinne den for kampen om medalje. Jeg syntes både Brann og Sarpsborg er litt skralle i formen, så her er det muligheter. Jeg tror Odd vil komme hit å spille kjedelig defensiv fotball. De slipper inn lite, scorer nesten ikke og vi må opp å fram og styre kampen mot Fagermo sin buss rett å slett.
  Hva tror du resultatet blir?
  -Tips til kampen så trur jeg den blir som de fleste Odd kamper, tett og jevn og lite mål. Med Marcus tilbake så sier jeg 2-0 til oss og god kamp til alle med blått hjerte.Dette blir en spennende høst i jakten på medalje å Europa neste år.