Supporter’n

  En spalte om supportere

  Det jeg tror David gjorde feil, var at han ikke klarte å bygge videre på de verdiene som Ronny Deila har klart å skape i klubben

  Navn?
  Kim Thomassen

  Plass på tribunen?
  Høyt oppe på felt U.

  BP har blitt signert som trener ut året og han er kanskje ikke så kjent for alle. Hva tenker du på når du hører navnet Bjørn Petter Ingebretsen?
  Når jeg hører navnet Bjørn Petter Ingebretsen så tenker jeg først og fremst på en sprudlende kar som virker som har storkost seg i klubben i mange år og som alltid har god energi rundt seg Men ser man bort i fra det, så tenker jeg på en mann med lang og god erfaring innenfor spillerutvikling, et respektert navn innen fotballen og at han er en trener som jeg gleder meg til at skal få sette sitt preg på godsets A-lag.

  Det kom som en liten positiv overraskelse på meg da han ble ansatt som hovedtrener ut året og jeg er 100 % sikker på at han kan gjøre de små endringene  som skal til for å få Godset til å ta 3poengere igjen.

  Sett fra en supporters ståsted, hva tror du David Nielsen gjorde feil i sin periode som Godset-trener?
  Det jeg tror David gjorde feil, var at han ikke klarte å bygge videre på de verdiene som Ronny Deila har klart å skape i klubben. Da tenker jeg på hvordan stallen er komponert av unge og rutinerte. Det å  ha en stamme av de rutinerte, med mye ungt krydder rundt var noe Ronny satte høyt, samt spillestil! Godset var under Ronny fryktet på Marienlyst , på grunn av selvtilliten han fikk inn i gutta og spillestilen. Når man setter inn spillere som Marvin og Kovacs så må man ut på kant og slå innlegg og ikke bare prøve å tre gjennom midt foran mål!
  Hvilken tribune eller klubbsang er din favoritt?
  Det er uten tvil Godset fra Drammen.

  Landslagstroppen ble tatt ut i går. Dessverre er det ingen Godset-spillere med, men hvem mener du blir vår neste landslagsspiller?
  Her er det lett å svare Iver Fossum, men vi skal ikke glemme at Vilsvik har prestert over lengre tid. Mange mener at han kanskje har hatt en »down» periode i år men jeg tror det har mye med spillestil og medspillerne  i bakre rekker.

  Hvis du hadde vært i «BP» sine sko, hvordan ville du benyttet de neste tre dagene inn mot kamp, samt hvordan ville du satt opp laget?
  Om jeg hadde vært i BP sine sko så hadde jeg brukt de neste dagene til å gå sammen med spillergruppen, funnet enkle endringer som gjør at man får mer selvtillit og troa på seg selv. Viktig at gutta nullstiller seg, glemmer de vanskelige variantene til David og begynner å spille enkel sexy Godsetfotball igjen!

  Laget som hadde startet hadde blitt:

  Bugge

  Vilsvik  Høibråten Hamoud Hanin

  Storflor  Abu  Ovenstad    Fossum

  Kovacs  Sørum

  Jeg tror at Hamoud kunne bragt inn litt erfaring som stopper. Dette er en variant av 4-4-2 med «høye»/offensive kanter. Mye enklere å spille og man kan lett omrokere til en diamantformasjon eller lignende etter hvordan kampen blir.