Supporter’n

  Denne ukens Supporter'n er Karoline Narum fra Gu-Styret og her er noen av hennes betraktninger.

  Navn:
  Karoline Narum

  Favoritt klubb/tribunesang:
  -Gamle gress, uten tvil. Av tribunesanger liker jeg godt ”Når jeg ser deg Godset”, også er det jo alltid like gøy å danse disco når vi scorer!

  Plass på tribunen:
  Nedre del av U-feltet, bak mål.

  Hvordan ble du interessert i Godset?
  -Interessen for Strømsgodset startet da mamma og pappa tok med meg og brødrene mine på kamper i barndommen. Vi satt på langsiden, men jeg var alltid så fascinert over GodsetUnionen og stemninga de lagde. En gang fikk jeg beskjed om å fikse billetter før en kamp, jeg endte opp med å kjøpe seks billetter til GU-tribunen (til min store glede), noe som ikke falt i like god smak hos resten av familien. Etter den dagen har jeg holdt meg der.

  Hvem spiller mener du til nå har vært Godsets beste denne sesongen?
  -Bassel Jradi har levert i hele år. Han var en av få som faktisk presterte når vi var på det svakeste. Ulland Andersen har også vært solid.

  3 poeng opp til medalje, tror du på topp 3?
  -Absolutt. Vi har vært solide både offensivt og defensivt i høst. Vi er nok avhengig av full pott på de to siste kampene om vi skal ende blant topp tre, men spillet sitter og med den seiersrekka vi har nå virker det som om vi så og si er uslåelige.

  Neste helg venter Brann hjemme, åssen kamp ser du for deg at det blir?
  -Brann har vært ustabile i høst, men har som oss mye å spille for. Jeg tror det blir en jevn kamp med full trøkk og tøffe dueller mellom to lag som må vinne. Men gutta har vist hva som bor i laget, og med GodsetUnionen på sitt beste, fullsatt stadion og festfotball sender vi bergenserne hjem til Rottebyen med halen mellom beina og null poeng.

  Hvordan syntes du at laget har prestert denne sesongen?
  -Det har blitt prestert på to vidt forskjellige deler av skalaen. Fra mørke og dystre tanker om OBOS i vår til lukten av medalje nå i høst, har kontrastene vært store for oss som følger Godset. Det er deilig å se at laget endelig lykkes etter mye frustrasjon blant både spillere og supportere.

   

  Hvordan syns du tribunelivet har vært?
  -Tribunelivet har vært bra, GodsetUnionen er den 12. mann og leverer gang på gang. I motsetning til andre klubber her i landet har vi levert også i motgang. Vi støtter laget uansett. Det viste vi etter 2-0 tapet i Kristiansund i vår, der Unionen stod igjen og sang i 45 minutter etter kampslutt! På vårt beste er vi helt i toppen når det kommer til tribuneliv her til lands.

   

  Topp 3 minner som Godset supporter?

  1. Seriegullet 10.11.2013. Nøyaktig fire år siden i dag. For noen scener vi ble vitne til på Marienlyst den kvelden! Gåsehuden kommer snikende bare ved tanken.

  2. Semifinalen mot Odd i 2010. Da hadde jeg akkurat begynte å stå med GU. Rammene rundt kampen var perfekte med flombelysning og fullsatt stadion. Det var nok da jeg for første gang virkelig fikk kjenne på hvor mye følelser og lidenskap det er i fotball.

  3. 3050 borte i 2015, Marcus scorer to mål på overtid og avgjør kampen.