Supporter’n

  Her er økonomisjefens betraktninger rundt denne sesongen.

  Denne ukens Supporter'n er Anita Helen Johansen fra Gu-Styret og her er noen av hennes betraktninger.

  Navn:
  Anita Helen Johansen

  Favoritt klubb/tribunesang:
  -Klubbsang som fanger meg mest er C-laget med Vi Ække Redde. Selvfølgelig er det ingenting som slår Gamle Gress når det er en fullsatt tribune som synger.
  -Tribunesang overrasker vel ingen : Du er Pedersen, Du er Marcus Pedersen. Kan ikke tenke meg noe annet som er bedre enn den når ballen er satt i kassa.

  Plass på tribunen
  -De siste 16 årene på GodsetUnionen sin tribune, før var det på DT. Ble fanget av livet jeg så på fra sidelinja som gjorde at jeg byttet plass.

  Hvordan ble du intressert i Godset?
  -Har alltid vært opptatt av fotball men som 13 åring var jeg på besøk i Drammen og så stadion. Da var hjerte mitt BLÅTT med en gang. Kan takke slekta for oppmøte på stadion i tidlig alder.

  Hvem spiller mener du til nå har vært Godsets beste denne sesongen?
  -Det er flere som trekker på seg min oppmerksomhet fra denne sesongen av spillere. Eirik U. Andersen har ett overblikk som jeg liker, flink til å se andre samt at han har en fot som kan nesten sammenlignes med Øyvind Storflor sin. Tenker det er en grunn til at GU synger om Andersen så fort det er frispark fra rundt 25-30… Vi vet jo at den går inn. Bassel har vist oss mange gode ferdigheter med en til en mann jobbing og ett overblikk som er helt fantastisk. Bassel har funnet nettmaskene mye denne sesongen og han er den som har løftet mange av gutta til den høyden vi er i dag. Jeg kan selvfølgelig ikke unngå å si Marcus Pedersen, han er ett fyrverkeri på banen. Digger råskapen hans og det at han jobber hele tiden , jakter ball . Marcus lager mye støy og det liker jeg alle klubber trenger en som han. Marcus kan gi litt f.. og det er bra.

  3 poeng opp til medalje, tror du på topp 3?
  -Topp 3……. ja det hadde vært kanon bra etter den vår sesongen vi hadde.

  Neste helg venter Brann hjemme, åssen kamp ser du for deg at det blir?
  Men må være realist kampen skal spilles først og Brann er ikke noe dårlig lag så her må gutta kjempe fra fløyta blåser . Ønske tenkning er selvfølgelig en seier over Brann men som sagt det skal spilles 2*45 først men jeg forventer at gutta er skjerpet og klare for en ny seier. Kampen i seg selv tror jeg blir tøff, men jeg tror vi vinner 2-1. Frispark av Eirik i krysset etter 76 spilte minutter som det avgjørende målet vi trenger, så kan vi danse disco.

  Hvordan syntes du at laget har prestert denne sesongen?
  -Laget denne sesongen har vært litt opp og ned og endel smårusk i stallen, men jeg hadde og har stor tro på Tor Ole Skullerud. Han ryddet opp ,men det så veldig stygt ut i vår sesongen. Magen vrengte seg når vi lå på kvalik plass og risikert nedrykk. Da stormet det litt men Tor Ole ryddet opp og fikk spillet sitt på plass som han har tro på og som jeg vet at han har hatt god suksess med i andre klubber. Ingenting gleder meg mere enn at jeg kan stå på tribunen og se smilene på gutta og vet at de samspiller på en fantastisk måte.

  Hvordan syns du tribunelivet har vært?
  -Tribunelivet denne sesongen har vært kjempe bra til tross for en dårlig start. Min mening er at gutta fortjener at vi synger til dem i medgang og motgang. Jeg vet at Truls og gjengen leverer på alt av TIFO. Alt fra banner til sang og «lyd» Mitt ønske er at de kunne ha satt ut flere forsangere som kunne dratt med hele tribunen vår. Det er ett skilt som sier : en stående og syngene tribune. Det liker jeg, for man er ikke på kamp for å sitte på ræva. Så en kjempe takk til Truls og gjengen for alle de timene de legger ned for at vi skal kunne ha ett bra liv på stadion.

  Topp 3 minner som Godset supporter?
  -Topp tre, kjenner jeg blir litt paff av å bare sette opp tre punkter for har så mange nå. Seriegull står høyt selvfølgelig og cup gull. Det å stå på toget til skammens dal og ta med seg seieren hjem, det topper høyt veit jeg. Har vært med i noen år men kampen mot Start på Marienlyst i 1999 da vi tapte på overtid og rykka ned,,, tror aldri jeg har grini så mye.
  Nå er det nye tider og gutta er klare for kamp på søndag mot Brann og jeg vet at det skal ikke stå på tribune livet til søndagen😊